Opsætning af CalDAV i Thunderbird Lightning

Trin 1 - Åben Thunderbird
Trin 2 - Opret en ny kalender
Trin 3 - Vælg hvor din kalender opbevares
Trin 4 - Åben Webmail
Trin 5 - Kopier CalDAV url'et
Trin 6 - Konfigurer den nye kalender
Trin 7 - Vælg navn og farve
Trin 8 - Færdiggør opsætning
Trin 9 - Opret en begivenhed i Webmail
Trin 10 - Synkroniser i Thunderbird
Trin 11 - Helt færdig!

Denne guide viser dig, hvordan du opsætter din One.com kalender i Thunderbird, så begivenheder automatisk synkroniseres.

Før du fortsætter, skal du venligst tjekke, at du har Thunderbird installeret med Lightning udvidelsen.

Bemærk: Du kan kun opsætte kalendere for en e-mailkonto ad gangen. Det er muligt at opsætte flere kalendere på samme konto, men du kan ikke på samme tid synkronisere kalendere fra andre e-mailkonti.

Trin 1 - Åben Thunderbird

Åben Thunderbird og klik på Kalender fanen øverst i skærmen, eller klik på kalenderikonet til højre.

Open Thunderbird

Trin 2 - Opret en ny kalender

Højreklik på en eksisterende kalender og vælg Ny kalender... i menuen der vises.

Go to the calendar tab in Thunderbird

Trin 3 - Vælg hvor din kalender opbevares

Vælg På netværket og klik på Næste.

Choose on the network

Trin 4 - Åben Webmail

Log ind i Webmail og klik på tandhjulet ved siden af den kalender du vil opsætte. Under Indstillinger for kalender, klik på Vis CalDav url.

In Webmail go to settings for your default calendar

Trin 5 - Kopier CalDAV url'et

Kopier det unikke CalDAV url for din kalender og gå tilbage til Thunderbird.

Copy the CalDAV url in Webmail

Trin 6 - Konfigurer den nye kalender

Vælg CalDAV under format og indsæt CalDAV url'et i Placering. Klik på Næste og fortsæt.

Choose CalDav under format and copy in the CalDAV url

Trin 7 - Vælg navn og farve

Indtast et navn til din kalender og vælg en farve og klik på Næste.

Enter a name for your calendar and select a color

Trin 8 - Færdiggør opsætning

Din kalender er nu blevet oprettet, klik på Færdig for at lukke.

Bemærk: Nogle gange skal du bekræfte dine brugeroplysninger. Indtast din e-mailadresse og adgangskode når du bliver bedt om det.
Your new calendar is now set up

Trin 9 - Opret en begivenhed i Webmail

For at sikre, at alt er opsat korrekt, opret en begivenhed i Webmail i den kalender, du lige har opsat.

Open Webmail and create an event in your default calendar

Trin 10 - Synkroniser i Thunderbird

Gå tilbage til Thunderbird og klik på Synkroniser i det øverste venstre hjørne.

Click synchronize in the top left corner

Trin 11 - Helt færdig!

Begivenheden du lige oprettede i Webmail burde nu dukke op i din kalender i Thunderbird. Hvis din kalender ikke synkroniserer ordentligt, skal du venligst tjekke dine indstillinger og prøve igen.

The event you created in Webmail is now visible in Thunderbird