Opsætning af automatisk One Photo backup på iPhone/iPad

Få appen
Administrer indstillinger
Administrer samling
Administrer billeder
Upload billeder manuelt

Installer One Photo appen på din iPhone eller iPad og få automatisk backup af dine billeder og videoer i dit One Photo galleri.

Hvis du har en Android-enhed eller en Windows- eller Mac-computer, så tjek vores andre guides.

Opsætning af automatisk One Photo backup på Android
Opsætning af One Photo automatisk backup i Windows
Opsætning af One Photo automatisk backup på Mac

I iPhone-/iPad-appen kan du oprette samlinger, tilføje kommentarer eller dele med andre, præcis som i web-versionen af One Photo. Følg tre simple trin for at installere appen og komme i gang.

Vores One Photo app understøttes på enheder med iOS 8.1 og derover.The One Photo app is supported on devices with iOS 8.1 and above.

Download the One Photo backup app from the App Store

Trin 1 - Installer app

1. Åbn App Store på din enhed og find appen, der hedder One Photo fra One.com A/S.
  2. Download og installer appen på din enhed.

Sign in with your user account

Trin på - Log på

1. Åbn appen på din enhed og tryk på Log ind.
  2. Indtast dit domænenavn og e-mailadressen, du benytter til at logge ind i dit galleri, samt adgangskoden.
  3. Tryk på Log ind nu.

Select if you want to backup automatically

Trin 3 - Opsætning af backup

1. Sæt kryds i boksen for Ja, lav sikker backup af mine kamerabilleder for automatisk at lave en backup af dine billeder til One Photo galleriet.
  2. Hvis du har valgt automatisk backup, skal du vælge, om der kun skal foretages backup, når du er tilknyttet WiFi, eller også når du benytter mobildata.
  3. Tryk på OK.

Det var det!

Change your backup settings from the app

Administrer indstillinger

Du kan altid ændre dine indstillinger for backup og upload, f.eks. hvis du rejser udenlands.

1. Tryk på menu-ikonet i øverste venstre hjørne i Alle billeder.
  2. I det faneblad, der åbnes, skal du trykke på gearikonet i øverste højre hjørne.
  • Under Lagring kan du se, hvor meget plads du bruger, og hvor mange filer, du har i galleriet. Du kan også rydde din cache herfra.
  • Under Backup kan du aktivere eller deaktivere automatisk backup og bestemme, om der skal tages backup, når der benyttes mobildata.

Manage your collections from your iPhone app

Administrer samling

Tilføj og fjern billeder fra samlinger, tilføj en beskrivelse eller del hele samlingen med dine venner og familie.

1. Gå til Mine samlinger i appen på din Android enhed.
  2. Tryk på en samling for at åbne den.
  3. Tryk på titel eller beskrivelse for at redigere.
  4. Tryk på menu i øverste højre hjørne for at tilføje eller vælge flere billeder, og for at oprette eller slette et delelink.

Manage your photo from the iPhone app

Administrer billeder

Du kan administrere alle billeder separat.

Klik på et billede under Alle billeder for at forstørre det. Brug menuen i bunden for at udføre forskellige handlinger.

1. Klik på Papirkurv for at flytte billedet til papirkurven.
  2. Klik på plus for at tilføje billedet til en ny eller eksisterende samling.
  3. Tryk på kommentar-ikonet for at tilføje kommentarer eller læse kommentarer fra andre brugere.
  4. Tryk på øje-ikonet for at gøre samlingen privat eller offentlig.
  5. Tryk på del-ikonet for at lave et delelink til billedet.

Upload photos from your iPhone to the gallery

Upload billeder manuelt

Hvis du ikke har valgt automatisk backup, kan du stadig uploade billeder og videoer manuelt.

1. Gå til Alle Billeder.
  2. Tryk på menuen øverst i højre hjørne. Den ligner tre prikker.
  3. Tryk på Upload.
  4. Vælg om du vil uploade fra kamerarullen eller mapper.
  5. Vælg de billeder, du ønsker at uploade, og tryk på upload ikonet i øverste højre hjørne.