Opsæt SiteLock sikkerhed

Trin 1 - Klik på SiteLock i dit kontrolpanel
Trin 2 - Vælg det abonnement du ønsker
Trin 3 - Indtast betalingsoplysninger
Trin 4 - Tilgå dit SiteLock-dashboard\n\n/Det hedder dashboard alle steder i kontrolpanel og hos sitelock - LVM
Trin 5 - Bekræft SiteLock aftalevilkår
Trin 6 - Færdiggør din opsætning (gælder kun Fix)
Trin 7 - Konfigurér download indstillinger (gælder kun Fix)
Trin 8 - Opsæt din rodmappe (gælder kun Fix)
Trin 9 - Konfigurer SSL (gælder kun Fix)
Trin 10 - SiteLock scanner nu din side

Trin 1 - Klik på SiteLock i dit kontrolpanel

Login på dit kontrolpanel og klik på SiteLock nederst på siden.

Click SiteLock in control panel

Trin 2 - Vælg det abonnement du ønsker

Du kan vælge mellem to abonnementer:

• SiteLock Find søger efter ondsindede filer på dit website. Du vil derefter selv skulle fjerne eller reparere den fundne malware.
  • SiteLock Fix søger efter ondsindede filer og fjerner dem. Den tillader også daglige scanninger af store hjemmesider med mange sider.
Bemærk: Du kan have modtaget et tilbud om at prøve en basis version kaldet SiteLock Lite gratis i 6 måneder. Hvis du ønsker at beholde SiteLock efter de 6 måneders prøveversion, skal du opgradere til SiteLock Find.
Select which SiteLock subscription

Trin 3 - Indtast betalingsoplysninger

Indtast dine betalingsoplysninger og klik på Godkend.

Enter your credit card details

Trin 4 - Tilgå dit SiteLock-dashboard\n\n/Det hedder dashboard alle steder i kontrolpanel og hos sitelock - LVM

I kontrolpanelet på One.com har du nu tre muligheder:

• Opdatér dit SiteLock abonnement.
  • Tilgå dit SiteLock-dashboard
  • Opsig dit SiteLock abonnement.

Klik på Gå til dashboard

SiteLock in Control Panel after sign up

Trin 5 - Bekræft SiteLock aftalevilkår

Klik på Proceed for at acceptere SiteLocks aftalevilkår. På den næste skærm skal du fortsætte til Dashboard.

Hvis du har abonneret på SiteLock Find er du nu færdig. Du skal blot vente på, at SiteLock er færdig med at scanne din hjemmeside for første gang.
Click Proceed to accept terms

Trin 6 - Færdiggør din opsætning (gælder kun Fix)

Hvis du har valgt SiteLock Fix skal du nu indtaste dine FTP forbindelsesdetaljer. På denne måde kan Sitelock øjeblikkeligt løse problemer den støder på.

Rul ned til SMART feltet og klik på det for at konfigurere.

Configure SMART

Trin 7 - Konfigurér download indstillinger (gælder kun Fix)

Indtast dine FTP login detaljer, udskift ditdomæne med dit eget domænenavn:

• FTP Host Address = ftp.ditdomæne.dk
  • Port = 21
  • User ID = ditdomæne.dk
  • Adgangskode = den adgangskode du har valgt under SSH & FTP i kontrolpanelet.

Klik på Test connection.

Enter your FTP login details

Trin 8 - Opsæt din rodmappe (gælder kun Fix)

Herefter skal du angive din rodmappe. Hvis du logger ind via FTP er din rodmappe: /.

Vælg den rigtige mappe og klik på This is it.

Set the root directory

Trin 9 - Konfigurer SSL (gælder kun Fix)

1. Gå tilbage til dit SiteLock-dashboard.
  2. Lokaliser SSL Scan feltet og klik på det for at konfigurere.
  3. Skriv one.com som host name og klik på Submit.
Configure SSL in SiteLock

Trin 10 - SiteLock scanner nu din side

SiteLock vil nu scanne din side for sikkerhedsproblemer og løser problemer den støder på. Husk at dette kan tage noget tid, helt op til 24 timer inden alle scanninger er færdige.