Opdater WordPress manuelt

Trin 1 - Hent WordPress
Trin 2 - Udpak WordPress-filerne
Trin 3 - Find filerne i din FTP-klient
Trin 4 - Log ind via FTP
Trin 5 - Slet to mapper
Trin 6 - Upload mapper
Trin 7 - Overskriv filerne i wp-content
Trin 8 - Upload individuelle filer
Trin 9 - Tillykke!

Normalt kan du opdatere WordPress ved ét klik i WordPress kontrolpanelet. Mindre opdateringer sker endda automatisk. Det kan ske, at du ikke kan komme ind i WordPress kontrolpanelet. I sådanne tilfælde kan du opdatere manuelt via FTP.

I denne vejledning bruger vi en FTP-klient. Du kan også bruge andre klienter til at forbinde via FTP, men vi anbefaler at bruge FileZilla. Hent den seneste version på FileZillas hjemmeside.

Bemærk: Før du fortsætter, anbefaler vi, at du tager backup af dit site og deaktiverer alle aktive plugins. Se vores vejledninger herunder, hvis du er usikker på, hvordan dette gøres.

Trin 1 - Hent WordPress

Download de nyeste installationsfiler til WordPress på WordPress hjemmesiden til din computer.

Download the latest version of WordPress

Trin 2 - Udpak WordPress-filerne

Udpak zip-filen, som du netop har hentet, i en mappe på din computer.

Extract the WordPress files to a location on your computer

Trin 3 - Find filerne i din FTP-klient

Åbn FileZilla eller anden FTP-klient, og find den mappe, hvor du gemte dine WordPress-filer.

Open FileZilla and locate the installation files

Trin 4 - Log ind via FTP

Log ind på dit webhotel via FTP.

Connect to your web space with FTP

Trin 5 - Slet to mapper

Slet følgende mapper fra dit webhotel:

• wp-includes
  • wp-admin

Delete 2 folders from your web space

Trin 6 - Upload mapper

Upload mapperne wp-includes og wp-admin fra din computer til dit webhotel, og erstat de mapper, som du netop har slettet.

Upload wp-admin and wp-includes

Trin 7 - Overskriv filerne i wp-content

Åbn wp-content på din computer og upload filer og mapper fra denne mappe til den tilsvarende mappe på dit webhotel. Du overskriver de eksisterende filer, men beholder alle andre filer og mapper.

Bemærk:Wp-content-mappen indeholder dine plugins og temaer, så sørg for ikke at slette nogen af de filer og mapper, som allerede er der!
Upload content from the wp-content folder

Trin 8 - Upload individuelle filer

Upload alle individuelle installationsfiler, som ikke er i en mappe, fra din computer til dit webhotel. Derved erstatter du de eksisterende filer.

Replace individual installation files

Trin 9 - Tillykke!

Du har nu lavet en manuel opdatering af WordPress.

Hvis du har opdateret til en nyere version af WordPress, skal du måske også opdatere din database. Hvis dette er tilfældet, vil du blive bedt om at opdatere, når du logger ind i WordPress første gang.

Tip: Tjek for opdateringer til dine plugins og temaer, og husk at genaktivere alle plugins, når du er logget ind igen.