Ofte stillede spørgsmål om Stripe

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Stripe.

Brug for hjælp til indstilling af Stripe? Se .

1 - Hvad er Stripe?
2 - Hvordan kommer jeg i gang med Stripe?
3 - Skal kunderne have en Stripe-konto for at kunne købe i min Webshop?
4 - Er Stripe sikkert?
5 - Er Stripe PCI-kompatibelt?
6 - Medfølger SSL til min Webshop?
7 - Hvor hurtigt kan jeg godkende betalinger?
8 - Hvor ofte overfører Stripe penge til min konto?
9 - Hvordan håndterer Stripe falske kort og bestillinger?
10 - Hvordan hånderer Stripe uoverensstemmelser?
11 - Hvilke valutaer kan jeg bruge?
12 - Er Stripe tilgængeligt i mit land?
13 - Hvor meget koster Stripe?
14 - Hvor meget koster tilbagebetalinger?
15 - Opkræver One.com mig et gebyr for brug af Stripe?
16 - Jeg har problemer med at oprette forbindelse til Stripe.
17 - Hvordan afmelder jeg min Stripe-konto?

1 - Hvad er Stripe?

Stripe er en tredjepart betalingsløsning, der giver dig mulighed for at tage imod kredit- og betalingskort i din Webshop. Det er sikkert og hurtigt - og du kan næsten behandle betalinger med det samme.

Læs mere om Stripe på www.stripe.com

2 - Hvordan kommer jeg i gang med Stripe?

Tilføj Stripe i indstillinger til din One.com Webshop. Se vores guide, og læs hvordan.

I gang med Stripe

3 - Skal kunderne have en Stripe-konto for at kunne købe i min Webshop?

Nej. Det eneste, de skal bruge, er et gyldigt kredit- eller betalingskort med Visa eller Mastercard.

Læs mere om understøttede kort og betalingsmetoder for Stripe.

4 - Er Stripe sikkert?

Ja. Stripe overholder branchens strengeste sikkerhedskrav.

Læs mere om Stripe og sikkerhed.

5 - Er Stripe PCI-kompatibelt?

Ja. Stripe er certificeret PCI Level 1 serviceudbyder.

Læs mere om Stripe og sikkerhed.

6 - Medfølger SSL til min Webshop?

Ja. Din One.com Webshop supporteres over SSL via siden, der er oprettet med Hjemmesideprogram.

Læs mere om SSL

7 - Hvor hurtigt kan jeg godkende betalinger?

Du kan godkende betalinger, så snart din Stripe-konto er tilføjet til din webshop. Stripe behandler alle dine transaktioner.

Læs mere om behandling af betalinger

8 - Hvor ofte overfører Stripe penge til min konto?

Stripe overfører penge til din bankkonto på basis af en tidsplan, der er indstillet i dit Stripe dashboard. Tidsplanen kan ændres via fanen Transfers. Du kan også få vist en oversigt over overførsler fra Stripe til din bankkonto via dit Stripe dashboard.

Husk, at de fleste banker kun behandler overførsler på hverdage, så der skal lægges nogle ekstra dage til den samlede overførselstid.

Læs mere om Stripe-overførsler
Log på dit Stripe dashboard

9 - Hvordan håndterer Stripe falske kort og bestillinger?

Stripe forhindrer svindel ved at registre mistænkelige aktiviteteer. F.eks. vil gentagne ordretransaktioner blive afvist. Stripe samarbejder desuden med globale partnere og kreditkortnetværk om overvågning af svindel.

Læs mere om, hvordan Stripe forhindrer svindel

10 - Hvordan hånderer Stripe uoverensstemmelser?

One.com ifalder ikke ansvar ved tvist om køb. Enhver tvist vil blive behandlet direkte af Stripe.

Læs mere om, hvordan Stripe behandler eventuelle tvister.

11 - Hvilke valutaer kan jeg bruge?

Normalt kan du brug valutaen i det land, som du befinder dig i. De tilgængelige valutaer afhænger også af, hvor den tilknyttede bankkonto befinder sig.

Læs mere om tilgængelige valutaer

Stripe opkræver vekselgebyr for valutaer, der ikke er forbundet med din bankkonto. Vekselgebyret varierer, men udgør ca. 2 % ekstra af de normale transaktionsgebyrer.

For at undgå dette gebyr kan du tilføje en bankkonto fra det land med den valuta, du bruger. Betalinger med den pågældende valuta vil derefter tilgå denne konto uden vekselgebyr.

Læs mere om Stripes priser

12 - Er Stripe tilgængeligt i mit land?

Du kan godkende betalinger fra udenlandske kunder, hvis din bankkonto understøtter Stripe.

Stripe findes nu i flere lande.

Se komplet liste over understøttede lande

13 - Hvor meget koster Stripe?

Du finder en opdateret oversigt over Stripes gebyrer på deres hjemmeside.

Læs mere om Stripes gebyrer

14 - Hvor meget koster tilbagebetalinger?

Det er gratis at foretage tilbagebetaling med Stripe. Hvis du tilbagebetaler en bestilling via Stripe-systemet, refunderes din konto transaktionsgebyret.

Læs mere om, hvordan tilbagebetaling sker

15 - Opkræver One.com mig et gebyr for brug af Stripe?

One.com opkræver dig ikke noget gebyr. Stripe er inkluderet i dit webshop-abonnement.

Men Stripe opkræver et gebyr for hver transaktion, der foretages.

Læs mere om Stripes gebyrer

16 - Jeg har problemer med at oprette forbindelse til Stripe.

Hvis du modtager en besked, hvoraf fremgår, at kontoen allerede findes, når du forsøger at tilmelde dig Stripe, kan det være fordi, du allerede har en konto. Gentag processen, og log ind med din eksisterende Stripe-konto i stedet for.

Du kan sende en e-mail direkte til Stripe på support@stripe.com.

Søg efter svar i Stripes support-afsnit

17 – Hvordan afmelder jeg min Stripe-konto?

Du kan nemt afmelde din Stripe-konto fra din webshop.

1. Log på dit kontrolpanel, og vælg Webshop.
  2. Gå til Indstillinger, og rul ned til Betalingsmetoder.
  3. Klik på Afmeld Stripe for at fjerne Stripe-kontoen fra din side.

Ønsker du at tilføje en anden Stripe-konto? Følg trinene i denne guide.

I gang med Stripe

Flere oplysninger om Stripe:

I gang med Stripe
Søg efter svar i Stripes support-afsnit
Stripes priser
Log på dit Stripe dashboard