Konfigurer virus- og spamfilter

Vælg Kontrolpanelet for at konfigurere virus- og spamfilter.

Indtast Domain (Domæne) og Password, og klik på log on

Log ind i Kontrolpanelet for at tilgå virus- og spam-indstillinger.

Vælg Virus & Spam

Klik på Virus & Spam ikonet i Kontrolpanelet.

Find den mailkonto du ønsker at beskytte, og skub til/fra-tasten til højre.

Vælg den e-mailadresse du ønsker at tilpasse virus- eller spam-beskyttelse for.

Filteret er aktiveret, og til/fra-tasten skifter til grøn farve.
Læs vores vejledning i kontrolpanelet for mere information.

Angiv dine foretrukne indstillinger for virus- og spamfiltret.