Kom i gang med RushFiles

Hvad er RushFiles?
Opret din første share i kontrolpanelet
Administrer shares og brugere
Log på RushFiles.
Download og installer apps
Se RushFiles' websted for at få flere oplysninger.

Hvad er RushFiles?

RushFiles er en tredjepartsløsning til lagring i skyen, som følger med alle webhosting-pakker fra One.com.

• Tag backup og synkroniser dine filer mellem din computer og dine mobilenheder
  • Del filer uden besvær
  • Apps til Windows 7/8, Mac OS X, iPhone, iPad, Android og Windows Phone
  • 50 GB dedikeret skylager medfølger
  • Mulighed for at opgradere til 1 TB ekstra lager

Opret din første share i kontrolpanelet

1. Log på dit kontrolpanel.
  2. Vælg RushFiles.
  3. Klik på Ny share.
Click RushFiles in the Control Panel

Administrer shares og brugere

Dine shares og brugere kan administreres direkte fra kontrolpanelet på One.com.

Click new share in the RushFiles section

Log på RushFiles.

Du kan også administrere shares, brugere, filer og meget mere ved at logge på din konto fra RushFiles-webstedet.:
https://rushfiles.one/client/default.aspx

Log on your RushFiles account

Dine shares angives med navn, og du kan kontrollere, hvem der har adgang til hvad.

Overview of shares at RushFiles

Download og installer apps

Softwaren og appene til din computer og dine enheder kan downloades direkte fra webstedet RushFiles:
http://rushfiles.com/download/

Download apps on RushFiles website

Se RushFiles' websted for at få flere oplysninger.

Du kan finde mere detaljerede vejledninger og ofte stillede spørgsmål på RushFiles' eget websted:
faq.rushfiles.com

Find guides and FAQs on RushFiles website
What is the difference between Bix and RushFiles?
Log på din RushFiles-konto
Download apps til RushFiles
Vejledninger og ofte stillede spørgsmål om RushFiles