I gang med webshop

For at starte med din Webshop skal du først skrive dine informationer, tilføje produkter, vælge udseende og til sidst indsætte på det din hjemmeside i Hjemmesideprogrammet.

1 - Hvad er One.com Webshop?
2 - Indtast shop-information
3 - Vælg betalingsmuligheder
4 - Indtast forsendelse, valuta og momssatser
5 - Tilføj dit første produkt
6 - Design udseendet på din Webshop
7 - Lancér din shop

1 - Hvad er One.com Webshop?

One.com Webshop er en online butik som du kan bruge til at sælge dine produkter verdenover. Du skal blot tilføje den til din hjemmeside med Webshop komponenten i Hjemmesideprogrammet. Det gør det let at sælge produkter online. One.coms Webshop kan kun bruges i kombination med Hjemmesideprogrammet.

Insert your website in Website Builder

2 - Indtast shop-information

Start med at vælge et navn til din shop og indtast dine kontaktinformationer og en metabeskrivelse.

1. Log ind på dit One.com kontrolpanel og klik på Webshop.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Under Shop-information indtaster du et navn på din shop, en e-mailkonto og dine adresse-informationer
  4. Vælg et sprog til din shop, vælg en tidszone og hvilken vægtenhed der skal vises.
  5. Vælg om du ønsker at modtage en email hvis du har lav lagerbeholdning på et af dine produkter og hvor ordrenumre skal starte.
  6. Indtast en metabeskrivelse for din Webshop for søgemaskiner. Dette vil hjælpe med at gøre din Webshop mere attraktiv i søgeresultater.
  7. Klik på Gem indstillinger øverst på skærmen.
Lær mere om at holde styr på dit lager
Find ud af hvorfor det er en god ide at tilføje en metabeskrivelse

webshop-settings-information
Tip: I feltet Andre oplysninger kan du tilføje yderligere information som vil blive vist på dine fakturaer, fx. dit CVR- eller telefonnummer.

3 - Vælg betalingsmuligheder

Herefter skal du vælge, hvilken betalingsmetode du vil tilbyde dine kunder, og om du vil tilføje vilkår og betingelser.

1. Under Betalingsmuligheder vælger du de betalingsformer, dine kunder kan bruge. Du skal vælge mindst én.
  2. Hvis du vil tilføje betingelser til din Webshop, skal du sætte flueben i feltet ud for Vilkår og betingelser og indsætte tekst i feltet derunder.
  3. Klik på Gem indstillinger øverst på skærmen.
Find ud af mere om betalingsmetoder
Lær mere om at tilbyde kortbetaling med Stripe
Læs mere om Vilkår og betingelser for din shop

Available payment options
Tip: I feltet Info til kunden kan du indsætte en besked, som dine kunder vil se, når de har afsluttet deres ordre.

4 - Indtast forsendelse, valuta og momssatser

For at afslutte opsætningen af din webshop skal du vælge en valuta, angive momssatser og vælge forsendelsesmuligheder.

1. Under Forsendelse, valuta og momssatser vælger du en valuta for din shop og sætter momssatsen. Du kan også vælge at sætte forskellige momssater alt efter forsendelsesdestinationen.
  2. Du skal vælge mindst én forsendelsesmulighed. Klik på Rediger for at ændre Standard muligheden, eller klik på Tilføj ny forsendelsesmulighed.
  3. Klik på Gem indstillinger øverst på skærmen.
Lær mere om moms og skat
Læs mere om forsendelsesmuligheder

webshop settings currency
Tip: Sæt flueben i feltet Kræv telefonnummer ved ordregennemførelse for at gøre det obligatorisk at angive et telefonnummer. Nogle forsendelsesfirmaer kræver dette.

5 - Tilføj dit første produkt

Alle butikker skal bruge produkter at sælge, start med at tilføje dit første produkt.

1. Klik på Tilføj produkt
  2. Indtast en titel og beskrivelse af produktet. Du kan bruge layout til at gøre din beskrivelse mere attraktiv eller tilføje et link til yderligere information om dit produkt.
  3. Opload et billede af dit produkt, helst et kvadratisk billede. Du kan oploade op til 6 billeder.
  4. Derefter skal du angive en pris for dit produkt, og hvor mange du har på lager. Du kan også specificere vægt for dit produkt.
  5. Indsæt en lagerenhedskode for at identificere dit produkt, fx. en kombination af navn, farve og størrelse. Du kan vælge, hvad du har lyst til.
  6. Du kan angive forskellige valgmuligheder for dine produkter som farver og størrelse. Sæt flueben i feltet, hvis du vil tilføje en valgmulighed.
  7. Indtast en metabeskrivelse for dit produkt for at hjælpe med at definere, hvordan dit produkt vises i søgeresultater. Her kan du også redigere URL for produktsiden. Som standard er det titlen på dit produkt.
  8. Klik på Gem produkt øverst på siden.
Lær mere om Lagerenheder (SKU)
Læs mere om valgmuligheder og kategorier for produkter

webshop product basic information
Tip: Du kan tilføje en ALT tekst til dine billeder. Denne alternative tekst vil blive vist, når billedet ikke kan vises, og beskriver, hvad der er på billedet.

6 - Design udseendet på din Webshop

Du kan ændre udseendet som du ønsker!

1. Gå til Hjemmesideprogrammet
  2. Vælg den side hvor du vil indsætte din Webshop.
  3. Træk Webshop komponenten ind på din side.
  4. Vælg Webshop-komponenten ved at klikke på den og rediger udseende og layout, som farver, skrifttype og knapper under Egenskaber.
  5. Når du er færdig, klik på Gem.
webshop design

7 - Lancér din shop

1. Klik på Vis for at se hvordan din webshop vil se ud online.
  2. Når du er tilfreds med resultatet kan du klikke på Udgiv for at sætte din webshop online.

Det var det! Din Webshop er nu klar!