I gang med Stripe

I denne guide får du en kort introduktion til, hvordan du godkender betalinger i din One.com Webshop ved at tilføje en Stripe-konto til din Hjemmesideprogram-hjemmeside.

Brug for flere svar? Se ofte stillede spørgsmål om Stripe.

Trin 1 - Åbn Indstillinger
Trin 2 - Tilføj din Stripe-konto
Trin 3 - Start godkendelse af betalinger

Trin 1 - Åbn Indstillinger

Først skal du gå ind i indstillinger til betalinger i din webshop.

1. Log på dit kontrolpanel
  2. Vælg Webshop
  3. Klik på Indstillinger i menuen
  4. Rul ned til Betalingsmetoder
Settings for payments in webshop

Trin 2 - Tilføj din Stripe-konto

Vælg Stripe som betalingsmetode, og gem dine indstillinger.

1. Vælg Kreditkort (Stripe)
  2. Klik på Gem indstillinger øverst på skærmen
  3. Klik på Connect to Stripe

Du vil blive videresendt til Stripe, hvor du kan logge på din eksisterende Stripe-konto eller oprette en ny.

Select Connect to Stripe in webshop

Tilføj en eksisterende Stripe-konto

Hvis du allerede har en Stripe-konto, skal du klikke på Sign in øverst på siden i stedet for at oprette en ny konto. Log ind ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode til Stripe.

Sign in with existing Stripe account

Opret en ny Stripe-konto

Hvis du opretter en nye Stripe-konto, skal du rulle ned og udfylde formularen med dine oplysninger. Klik på Godkend adgang till denne konto nederst på siden.

Bemærk: Husk at verificere din e-mail-konto ved at klikke på linket i den e-mail, du modtager fra Stripe.
Click authorize access to this Stripe account
Bemærk: Hvis du bliver bedt om at oplyse Skatte-ID eller Arbejdsgivernummer, og du ikke har nogle af disse, kan du bruge dit CPR-nr. i stedet for.

Trin 3 - Start godkendelse af betalinger

Når din konto er klar og tilføjet til Stripe, vil ordet "CONNECTED" fremgå af indstillingerne til din webshop.

Stripe account is connnected in webshop

Din webshop vil nu have Stripe som en af de betalingsmetoder, din kunder kan vælge ved betaling.

Stripe as one of the payment option in checkout

Når dine kunder klikker på Bestil og betal, vises vinduet til Stripe.

Stripe is a payment option in checkout

Nu er du klar til at gå i gang!

Flere oplysninger om Stripe:

Ofte stillede spørgsmål om Stripe
Søg efter svar i Stripes support-afsnit
Priser på Stripe
Log ind på dit Stripe dashboard