Hvordan opsiger jeg tillægsprodukter til mit webhotel?

Trin 1 - Log ind på kontrolpanelet.
Trin 2 - Vælg Abonnementer
Trin 3 - Rul ned til Ekstra produkter
Trin 4 - Klik på Nedgrader abonnement
Trin 5 - Godkend din opsigelse

Hvis du ønsker at opsige et tillægsprodukt, kan du gøre dette fra dit One.com kontrolpanel.

Husk at abonnementet for tillægsprodukter automatisk fornys 30 dage før udløbsdatoen, ligesom abonnementet for dit webhotel.

Du er velkommen til at kontakte vores salgs- og administrationssupport via e-mail, hvis du har spørgsmål.

Trin 1 - Log ind på kontrolpanelet.

Log in på kontrolpanelet og klik på menuen i øverste højre hjørne ved de tre horisontale linjer.

Click the menu in the top right corner, three horizontal lines

Trin 2 - Vælg Abonnementer

Klik på Abonnementer i den menu, der kommer frem.

Click subscriptions in the menu that opens to the right

Trin 3 - Rul ned til Ekstra produkter

På denne side kan du administrere dit abonnement. Rul ned til Abonnementer på tillægsprodukter.

Bemærk: Hvis du administrerer mere end et abonnement under din bruger, så skal du først klikke på Rediger for det domæne, du ønsker at ændre dit abonnement for.
Add or remove features by clicking the button to the right

Trin 4 - Klik på Nedgrader abonnement

Find det tillægsprodukt, du ønsker at opsige, og klik på Downgrade subscription.

Tip: Du kan også tilføje eller gentegne tillægsprodukter herfra. Klik på Aktiver abonnement ved det produkt, du ønsker at tilføje.
Locate the feature you want to cancel and click Downgrade subscription.

Trin 5 - Godkend din opsigelse

Klik på Godkend for at bekræfte din opsigelse.

Tillægsproduktet vil forblive aktivt indtil den udløbsdato, der er angivet på siden.

Click approve to confirm cancellation of the extra feature