Hvordan kan jeg lave en ekstra database?

Trin 1 - Log in
Trin 2 - Tilføj database
Trin 3 - Indtast et navn
Trin 4 - Vælg adgangskode

Du kan lave flere databaser i kontrolpanelet på One.com under PHP & MariaDB.

Note: Flere databaser er ikke inkluderet i Starter pakken. Find ud af hvordanOpgrader dit abonnement.

Trin 1 - Log in

Log ind i kontrolpanelet og klik PHP & MariaDB.

PHP and MySQL in the Control Panel

Trin 2 - Tilføj database

Klik Tilføj database.

Click Add database

Trin 3 - Indtast et navn

Indtast et navn til din nye database. Tallet til højre viser antallet af karakterer der er tilbage. Databasens navn vil altid være det samme som brugernavnet som du kan se under Bruger.

Enter the details for your new database

Trin 4 - Vælg adgangskode

Indtast adgangskode til din database og klik grøn + ikon til højre for at gemme.
Klik Vælg database i det øverste højre hjørne for at tilgå din database i phpMyAdmin.

Your database was successfully created