Hvordan forbinder jeg mit domæne med Office 365?

Trin 1 - Log ind på Office 365
Trin 2 - Indtast dit domæne
Step 3 - Kopier verifikations record
Step 4 - Gå til DNS
Step 5 - Tilføj din verifikations record
Step 6 - Opsætning af dine online services
Step 7 - Opdater dine DNS-indstillinger
Step 8 - Tilføj en MX record.
Step 9 - Tilføj CNAME records.
Step 10 - Tilføj en TXT record.
Step 11 - Tilføj SRV records
Step 12 - Bekræft DNS records hos Microsoft
Step 13 - Tillykke!

Bemærk: Office 365 er et tredje parts produkt, og informationerne i DNS recordsne kan ændre sig, så kontroller meget gerne med dine indstillinger hos Microsoft.

In this guide we explain how to set up Office 365 on your domain if you have not subscribed to Office 365 Plus through One.com.

Denne guide vil hjælpe dig med at forbinde dit domæne med Office 365 med Outlook og Skype Enterprise. Det lader domænet være hostet hos One.com.

Først skal du verificere hos Microsoft, at du er ejer af domænet. Derefter skal du opsætte DNS records i dit One.com kontrolpanel.

Trin 1 - Log ind på Office 365

Log ind på dit Office 365 abonnement. Klik på Indstillinger i menuen til venstre og herefter på Domæner.
Klik på + Tilføj domæne i toppen af skærmen.

Go to domains and click add domain

Trin 2 - Indtast dit domæne

Indtast det domæne du vil forbinde med Office 365 og klik på Næste.

Enter your domain in the Office 365 portal

Step 3 - Kopier verifikations record

Du vil nu skulle bevise at du ejer domænet ved at tilføje en TXT record.
Kopier den TXT Value du har fået fra Microsoft.

You need to add the following TXT record to verify your domain

Step 4 - Gå til DNS

Åbn et nyt browser vindue, log ind på dit One.com Kontrolpanel og gå til DNS.

Click DNS in the control panel

Step 5 - Tilføj din verifikations record

Gå til Web DNS og tilføj en TXT record med de indstillinger du har modtaget fra Microsoft. Klik på grøn + ikon for at gemme.

Gå tilbage til Office 365 portalen og klik på Verificer.

Add the TXT record to verify you own the domain

Step 6 - Opsætning af dine online services

Vælg Administrer min egen DNS og klik på Næste.

Select that you want to manage your own DNS

Step 7 - Opdater dine DNS-indstillinger

Du ser nu et overblik over de DNS records som skal sættes op for at få dit domæne til at virke med Office 365.

Gå tilbage til DNS i kontrolpanelet, men hold siden åben så du kan bruge den som reference.

Overview of DNS settings you need to add

Step 8 - Tilføj en MX record.

Gå til Mail-DNS og tilføj en MX record med de indstillinger du fik fra Microsoft. Klik på det grønne + ikon for at gemme.

Add the MX record provided by Microsoft

Step 9 - Tilføj CNAME records.

Gå til Web-DNS og tilføj de CNAME records med de indstillinger du fik fra Microsoft.

Add the CNAME records provided by Microsoft

Step 10 - Tilføj en TXT record.

Du skal nu tilføje en TXT record der tilføjer SPF (Sender Policy Framework) til dit domæne. For at sikre at du fortsætter med at modtage emails fra vores services anbefaler vi, at du justerer i den tekst du får fra Microsoft.

Microsoft anbefaler dette:

v=spf1 include:spf.protection.outlook.com -all

Vi anbefaler at du ændrer det til:

v=spf1 include:spf.protection.outlook.com include:_custspf.one.com -all

Tilføj det Værtsnavn og TTL Microsoft har givet, men lad Prioritet feltet være tomt.
Klik på det grønne + ikon for at gemme denne record.

Add the TXT record provided by Microsoft

Step 11 - Tilføj SRV records

Næsten færdig! Du skal nu tilføje to SRV records.

Microsoft har brug for at du tilføjer værdier for protokol, port og vægt. For disse værdier er der ingen seperate felter i DNS indstillingerne hos One.com. For at oprette dette korrekt skal du kombinere visse værdier i et felt.

Første record:

Domain (Hostnavn): _sip._tls
Type: SRV
TTL: 3600
Prioritet: 100
Værdi: 1 443 sipdir.online.lync.com

Anden record:

Domain (Hostnavn): _sipfederationtls._tcp
Type: SRV
TTL: 3600
Prioritet: 100
Værdi: 1 5061 sipfed.online.lync.com

Add the SRV records provided by Microsoft

Step 12 - Bekræft DNS records hos Microsoft

Gå tilbage til Office 365 portalen og klik på Verificer i bunden af siden. Hvis alt er korrekt opsat vil du blive sendt videre til bekræftelsessiden.

Click Okay I have added the records

Step 13 - Tillykke!

Du har nu forbundet!

You are all setup