Hvordan får jeg adgang til databasen med phpMyAdmin?

PhpMyAdmin er et open source værktøj du kan bruge til at administrere din(e) MariaDB (MySQL) database(r). Det er forudindstalleret i dit webhosting abonnement. I phpMyAdmin kan du importere, eksportere, optimere og slette tabeller.

Hvis din hjemmeside bruger en database, er databasen det sted alle dine data til siden opbevares. For eksempel, opbevarer WordPress alle dine indlæg, kommentarer og artikler i databasen.

Trin 1 - Log ind
Trin 2 - Vælg database
Trin 3 - Administrer
Bemærk: Vær forsigtig når du arbejder i phpMyAdmin, det er ikke muligt at fortryde ændringer. Vi anbefaler at tage en backup, før du laver ændringer.

Trin 1 - Log ind

Log ind i dit kontrolpanel via www.one.com og klik PHP & MySQL.

PHP and MySQL in the Control Panel

Trin 2 - Vælg database

Under PhpMyAdmin øverst til højre, klik Vælg database og vælg databasen du vil have adgang til.

Select your new database

Trin 3 - Administrer

Et nyt vindue åbner og viser din database i phpMyAdmin. Se vejledningerne herunder, for at læse om de forskellige ændringer du kan lave.

View your database in phpMyADMIN