Fejlfindingsguide til EAS

Hvis du har problemer med opsætningen af din e-mailkonto med EAS, så læs denne guide for at finde ud af, hvad der er galt.

Tjek også vores guider til opsætning af EAS til specifikke enheder
Note: If you have a large account, the initial sync can take several hours, especially in desktop clients like Outlook. Please wait until syncing has completed, before you start troubleshooting.

Trin 1 - Tjek vores statusside

Det er muligt, at du ikke kan logge ind pga. arbejde med vedligeholdelse på vores servere.

Venligst tjek vores statusside på status.one.com for at udelukke systematiske fejl. Hvis der ikke er noget kendt problem, så fortsæt til næste trin.

Trin 2 - Log ind i Webmail

Gå til mail.one.com og forsøg at logge ind i Webmail.På denne måde kan du sikre dig, at kontoen virker som den skal.

Hvis du ikke kan logge ind, gå da til Mailadministration i dit kontrolpanel og tjek eller skift de følgende indstillinger:

• Sørg for at kontoen er oprettet under konti og ikke som et alias
  • Tjek at kontoen er aktiv
  • Skift adgangskoden, vent 5 minutter og prøv at logge ind igen.

Hvis du stadig ikke kan logge ind i Webmail med din nye adgangskode, venligst kontakt vores support, ellers fortsæt denne guide.

Trin 3 - Begrænsninger ved brugen af EAS

Når du opsætter din e-mailkonto med EAS fremfor IMAP, har det nogle fordele, men det har også nogle begrænsninger, som du bør være opmærksom på. Venligst tjek listen herunder for at se, om det kan forklare dit problem.

• EAS er ikke understøttet af computerprogrammer som Outlook eller Thunderbird.
  • Du kan synkronisere maks. 50 mapper og maks. 2000 e-mails pr. mappe.
  • I nogle programmer synkroniseres Kladder, Sendt og Papirkurv ikke til den rigtige mappe.
  • Noter og påmindelser er ikke understøttet.
  • Kalendere synkroniseres 3 måneder tilbage og 1 år ud i fremtiden.
  • During the initial sync, emails read in Webmail are not marked as read in Outlook.
  • Det er hverken muligt at oprette eller slette kalendere.
  • Du kan ikke flytte e-mails mellem konti.
  • Ikke alle felter i kontakter synkroniseres.
  • Kontaktbilleder synkroniseres ikke

Forklarede dette ikke dit problem? Så fortsæt venligst til det næste trin.

Trin 4 - Tjek dine indstillinger

Tjek om du bruger de rigtige kontoindstillinger i dit e-mailprogram. Du har muligvis lavet en tastefejl eller et ekstra mellemrum.

• Brugernavn: Din fulde e-mailadresse
  • Adgangskode: den du bruger til Webmail
  • Server: m.one.com

Hvis du bliver bedt om at indtaste et domæne, skal du lade dette felt være tomt.

Trin 5 - Kontakt vores support

Hvis det stadig ikke virker, venligst kontakt vores support så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt.

Tip: For at vi kan hjælpe dig hurtigst muligt, venligst vedhæft skærmbilleder af alle dine indstillinger og fejlbeskeder med din support ticket. Dette gør det lettere for os at udelukke forskellige ting.