Brug af 1-klik WordPress med One.com

Følg disse trin for trin instruktioner for at installere WordPress på dit webhotel med 1-klik installationen.

Trin 1 - Klik på 1-klik WordPress i kontrolpanelet
Trin 2 - Klik på Ny installation
Trin 3 - Vælg sprog og placering
Trin 4 - Klik på Fortsæt
Trin 5 - Indtast kontaktoplysninger
Trin 6 - Indtast indstillinger
Trin 7 - Vælg et tema (valgfrit)
Trin 8 - Færdig!

Trin 1 - Klik på 1-klik WordPress i kontrolpanelet

Log ind i dit One.com kontrolpanel og klik på 1-klik WordPress.

Click 1-click WordPress in your control panel

Trin 2 - Klik på Ny installation

Klik på Ny installation for at oprette en ny WordPress installation på dit domæne.

Click new installation

Trin 3 - Vælg sprog og placering

1. Vælg et sprog til dit WordPress-kontrolpanel.
  2. Vælg en placering til din hjemmeside. Du kan vælge rodmappen af dit domæne eller indtaste et subdomæne.
  3. Klik på Installer.
Select your language and the location of your WordPress site

Trin 4 - Klik på Fortsæt

Du har nu startet WordPress-installationen. Klik på Fortsæt.

Welcome to WordPress, click Continue

Trin 5 - Indtast kontaktoplysninger

1. Indtast et brugernavn, du vil skulle bruge det til at logge ind i dit WordPress-kontrolpanel.
  2. Vælg en adgangskode til dit WordPress-brugernavn.
  3. Indtast en e-mailadresse, denne vil blive din primære kontakt til WordPress, hvis du for eksempel glemmer din adgangskode.
  4. Klik på Fortsæt.
Enter a user name, password and email address

Trin 6 - Indtast indstillinger

Du skal vælge en overskrift og en undertitel for din WordPress-side. Du kan altid ændre det senere.

1. Vælg en overskrift for din hjemmeside, den vil være synlig i din browserfane.
  2. Indtast en undertitel for din hjemmeside; det skal være en kort iørefaldende slogan som understøtter din overskrift.
  3. Kryds boksen af, hvis du ikke have, at din side dukker op i søgemaskiner.
  4. Kryds boksen af for at acceptere forretningsbetingelserne.
  5. Klik på Fortsæt.
Enter the settings for your new WordPress website

Trin 7 - Vælg et tema (valgfrit)

Du kan vælge et One.com WordPress tema til din hjemmeside. Temaerne er designet til at være brugervenlige. Vores temaer understøtter import af demodata, så du bare skal erstatte teksten og billederne med dine egne.

Lær mere omkring One.com temaer til WordPress.

Hold musen hen over en skabelon og klik på forhåndsvisning for at se, hvordan din side ville se ud. Klik på Installer hvis du vil bruge dette tema på din hjemmeside.

Vil du hellere bruge et andet WordPress tema? Klik på Gå til kontrolpanel for at starte med standardtemaet i WordPress.

Select a theme and click install, or click Skip to dashboard if you want to use another theme

Trin 8 - Færdig!

Det var det! Din WordPress-side er nu klar. Du er nu logget ind i dit WordPress-kontrolpanel og kan starte med at personliggøre din side.

WordPress has now been installed, get ready to start adding content