Email-Icon Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Domains-SVG-Box Created with Sketch. Domains-SVG-Box Created with Sketch. Domains-SVG-Box Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Icon-Internet Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Icon-Internet Created with Sketch. Icon-Internet Created with Sketch. Trust Pilot Stars Created with Sketch. 1-5-million Created with Sketch. Control-panel-Icon Created with Sketch. WSB-Brush Created with Sketch. WSB-Brush Created with Sketch. WSB-Brush Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Icon-ECommerce-Seperator Created with Sketch. Icon-ECommerce-Seperator Created with Sketch. Icon-ECommerce-Seperator Created with Sketch. icon-slider-next Created with Sketch. icon-slider-prev Created with Sketch. Webmail-icon Created with Sketch. heart Created with Sketch. Open-24-7 Created with Sketch. open24 Created with Sketch. 24 7 trusted Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch.

Brug af One.com File Manager

Hvad er One.com File Manager?
Oprette forbindelse til File Manager
Navigere i filer
Oprette en ny mappe
Uploade filer
Håndtere kopier af filer
Hente filer
Omdøbe en fil
Kopiere fil
Flytte en fil
Sletning af en fil
Vælge flere filer
Vise filinformationer
Vise en fil
Redigere en fil

Hvad er One.com File Manager?

One.com File Manager er et værktøj, der gør det muligt at administrere filer i dit webhotel. Upload, download, omdøb og flyt filer - File Manager gør arbejdet for dig.

Oprette forbindelse til File Manager

Du kan tilgå File Manager fra din browser.

1. Gå til vores hjemmeside: www.one.com.
  2. Klik på Kontrolpanel
  3. Indtast dit domæne og din adgangskode
  4. Klik på Log på
  5. Klik på File Manager
login_to_web_file_manage

File Manager understøtter skrivebordsversioner af Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer 9 samt nyere versioner.

Overblik over filer: Filer vises alfabetisk og for at skelne mellem filer, har hver fil dets eget ikon.

Overview in File Mananger

Åbn og flyt tilbage: Åbne mapper ved at dobbeltklikke på filikonet eller navnet. Flyt tilbage mellem mapper ved at klikke på brødkrummerne (mappeikoner / linje til sti) over fillisten

Use the breadcrumbs to navigate between folders..

Genindlæs oversigt: Tjek at du har en opdateret oversigt over filer og mapper i File Manager ved at klikke på Genindlæs-knappen i menuen.

Use the refresh icon to get an updated view.

Oprette en ny mappe

1. Klik på Ny mappe
  2. Indtast et navn til den ny mappe
  3. Tryk på retur / enter på dit tastatur.
Create a new folder in File Manager.

Uploade filer

1. Åbn File Manager i din browser.
  2. Åbn den mappe i File Manager, hvortil du ønsker at overføre dine filer.
  3. Klik på Upload filer i den øverste menu.
  4. Vælg de filer du vil overføre og klik på Åbn.
Upload files in File Manager.

Filerne vil nu blive uploadet til dit webhotel.

Tip: I nyere browsere er det også muligt at trække og slippe filer. Du skal blot trække filer direkte til File Manager for at uploade dem.

Håndtere kopier af filer

Hvis en fil eller mappe med samme navn allerede eksisterer, vil File Manager spørge dig, om du ønsker at overskrive den eksisterende fil.

Hente filer

1. Vælg den fil du vil hente til File Manager
  2. Klik på Download i ruden til højre.
  3. Afhængig af indstillingerne i din browser, vil du blive bedt om at åbne eller gemme filen.
    Klik på Gem.
  4. Vælg den placering hvor du vil gemme filen og klik på Gem igen.
Download a file in File Manager.

Din fil vil nu blive hentet.

Omdøbe en fil

1. Vælg den fil du vil omdøbe.
  2. Klik på Omdøb i ruden til højre.
  3. Indtast det nye navn.
  4. Tryk på retur / enter på dit tastatur.
Rename a file in File Manager.

Navne må ikke være . eller.., må ikke indeholde / eller \\ og må ikke indeholde flere end 255 tegn.

Kopiere fil

1. Vælg den fil du ønsker at kopiere
  2. Klik på Kopier i ruden til højre.
  3. Antallet af valgte emner vil blive vist i bunden af din skærm.
  4. Gå til den placering i File Manager hvortil du vil kopiere filen.
  5. Klik på Kopier elementet til denne mappe.
Copy item in File Manager

Filen er nu kopieret til den ny placering.

Tip: Skift mellem mapper ved at klikke på brødkrummerne (mappeikonerne).

Flytte en fil

Den letteste måde at flytte en fil fra en mappe til en anden, er ved at trække den til den nye placering. Træk og slip er kun muligt i nyere browsere.

Flytte en fil til en bestemt placering:

1. Vælg den fil der skal flyttes.
  2. Klik på Flyt i ruden til højre.
  3. Antallet af valgte emner vil blive vist i bunden af din skærm.
  4. Gå til den placering i File Manager, du ønsker at flytte filen til.
  5. Klik på knappen Flyt elementet til denne mappe.
Move item in File Manager.

Filen er nu flyttet til den nye placering.

Tip: Skift mellem mapper ved at klikke på brødkrummerne (mappeikonerne).

Sletning af en fil

1. Vælg den fil, du ønsker at slette
  2. Klik på Slet i ruden til højre.
  3. Klik på OK for at bekræfte, at du ønsker at slette filen.
Delete item in File Manager.

Vælge flere filer

Handlinger der kan udføres i forbindelse med en fil, kan ofte også udføres i forbindelse med en gruppe af filer.

Muligheder for at vælge flere filer:

Menu: Du kan enten bruge Vælg alle / Vælg ingen-funktionen i menuen.
Genvej: Brug genvejstasten cmd + A (Mac) eller Ctrl + A (PC), for at vælge alle filer, når en fil er valgt.
Afkrydsningsfelt: Eller marker og fjern markering i afkrydsningsfeltet ved siden af filikonet for at tilføje og fjerne filer fra dine valg.
Select all files in File Manager.

Vise filinformationer

Informationer om en fil (størrelse, ændringsdato) vises ved siden af filnavnet.

Du kan også se se filinformationer ved at gøre følgende:

1. Vælg den fil, du vil undersøge
  2. Kig i ruden til højre. I denne rude finder du filens størrelse og datoen for, hvornår filen sidst blev ændret.
Viewing file information in File Manager.

Hvis du har valgt flere filer, vil kun antallet af de valgte filer bliver vist.

Vise en fil

Du kan få vist enhver fil fra File Manager direkte i din browser.

1. Vælg den fil, du ønsker at få vist.
  2. Klik på Vis i ruden til højre.
  3. Filen vil åbne i et nyt faneblad.
Viewing file File Manager.

Hvis din browser ikke kan vise filen, vil filen blive downloadet i stedet.

Redigere en fil

Du kan redigere enhver fil med File Managers indbyggede redigeringsprogram.

Alle filer der vises som tekst i redigeringsprogrammet, kan redigeres. Dette gælder eksempelvis: .htaccesss, .js, .php, .txt, .css etc.

Redigeringsprogrammet fremhæver syntaksen og linjenumre for at gøre redigeringen lettere. Tegnsættet der bliver brugt, vil blive vist i ruden til højre.

1. Åben File Manager
  2. Vælg den fil, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger i ruden til højre.
Click Edit to edit files in File Manager.
  1. Filens indhold vil blive vist, og du vil kunne se og redigere den.
  2. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.
  3. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke på Luk Editor i menuen til højre, eller klik på knappen Gå tilbage i menuen.
Built in editor in File Manager.

Bemærk: Hvis du forsøger at redigere koden fra din One.com-blog, Galleri eller Hjemmesideprogram-side, vil du få en advarsel. Vi anbefaler, at du ikke redigerer eller omdøber nogle af disse filer.