Ændring af din WordPress adgangskode i databasen

Normalt kan du nulstille din WordPress adgangskode i dashboard eller anmode om en ny via e-mail. I tilfælde af at du ikke har adgang til både din e-mail og WordPress dashboard, kan du ændre din adgangskode direkte i databasen.

Trin 1 - Tilgå din database i PHPMyAdmin
Trin 2 - Åben users-tabellen
Trin 3 - Indstast ny adgangskode
Trin 4 - Så er du færdig!

Trin 1 - Tilgå din database i PHPMyAdmin

Se vores guide på Sådan tilgår du din database, hvis du har brug for hjælp.

Trin 2 - Åben users-tabellen

1. Klik på users-tabellen i menuen til venstre. Tabellen kan have forskellige præfikser, i dette eksempel er det www_.
  2. Find den bruger, som du ønsker at ændre adgangskode for, og klik på Rediger.
Open the table called wp-users

Trin 3 - Indstast ny adgangskode

1. Ved siden af user_pass vælg MD5 fra rullegardinmenuen under Funktion.
  2. Under Værdi erstat den aktuelle, krypterede adgangskode med den nye adgangskode. Du kan skrive normal tekst, som vil blive krypteret, når den er gemt.
  3. Klik på Go for at gemme dine ændringer.
Type your new WordPress password

Trin 4 - Så er du færdig!

Din nye adgangskode er blevet gemt og krypteret. Den kan nu bruges til at logge ind på WordPress.

WordPress password changed