Skift din MySQL-adgangskode

Du kan ændre adgangskoden til din database under PHP & MySQL i One.com kontrolpanelet.

Gå til avancerede indstillinger for at komme til fornyelse af MySQL-adgangskoden.

Vis din nuværende MySQL adgangskode

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, er det muligt at se den nuværende adgangskode. Klik på øje-ikonet til højre, for at vise eller skjule din adgangskode.

Fortsæt til formularen for ændring af MySQL-adgangskoden.

Klik på blyant-ikonet hvis du vil skifte adgangskode.
Indtast din nye adgangskode og klik ikonet med roterende pile for at gemme.

Indtast og bekræft din nye MySQL-adgangskode.

Bemærk: Husk at opdatere dine login oplysninger i det CMS du muligvis har installeret, som f.eks WordPress.