MySQL adgangskode

Du kan ændre adgangskoden til din database under PHP & Database - MariaDB i One.com kontrolpanelet.

PHP and MySQL in the Control Panel

Vis din nuværende MariaDB database-adgangskode

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, er det muligt at se den nuværende adgangskode. Klik på øje-ikonet til højre, for at vise eller skjule din adgangskode.

Click to show or hide your password

Klik på blyant-ikonet hvis du vil skifte adgangskode.
Indtast din nye adgangskode og klik ikonet med roterende pile for at gemme.

Change password database
Bemærk: Husk at opdatere dine login oplysninger i det CMS du muligvis har installeret, som f.eks WordPress.

Opdater WordPress database forbindelses detaljer