Hvordan opretter jeg en samling?

Du kan sortere dine billeder i samlinger, for eksempel en samling med din ferie eller familiesammenkomst. Et billede kan være i flere samlinger, og du kan oprette så mange samlinger, du vil.

1. Gå til Mine Samlinger ved at klikke på knappen øverst på din skærm og vælg den fra menuen.
  2. Klik påNy Samling i øverste venstre hjørne.
  3. Vælg de billeder, du vil tilføje til samlingen, ved at klikke på dem. En grøn afkrydsning bliver vist, når billedet er valgt.
  4. Klik påOpret i nederste højre hjørne.
  5. Indtast en titel på din samling og tilføj en beskrivelse.

Du kan tilføje flere billeder til din samling med + knappen i øverste højre hjørne eller i menuen i bunden, når du har valgt et billede.

Du kan fjerne et billede fra en samling ved at vælge det og klikke påx knappen i menuen i bunden.

Select the photos you want to add to the collection