Kan jeg tilføje forretningsbetingelser til min webshop?

Du kan tilføje forretningsbetingelser til din webshop, der skal godkendes af dine kunder.

1. Log ind på dit One.com Kontrolpanel og klik på Webshop.
  2. Klik på Indstillinger og så på Betalingsoplysninger.
  3. Scroll ned til Vilkår og sæt flueben ved Vilkår og betingelser.
  4. Indtast de forretningsbetingelser du vil have dine kunder til at acceptere.
  5. Klik Gem indstillinger i toppen af skærmen.

Efter dine kunder har indtastet deres kontaktinformationer, vil de nu skulle sætte hak i en boks, for at acceptere dine forretningsbetingelser, inden de kan afslutte ordren.

Tip: Klik på Generér vilkår for automatisk at oprette færdige betingelser for en Webshop. Du kan herefter tilpasse dem, så de passer til lige netop din butik.
Enter the terms and conditions under Settings