Kan jeg sende mails fra min webside?

Hvis du ønsker at sende e-mails fra din web-side via et script, kan det naturligvis godt lade sig gøre.

Der er forskellige måder at gøre dette på. Vi anbefaler, at du bruger Metode 1 som beskrevet nedenfor.

Metode 1 - Send e-mails ved brug af PHPs "mail"-funktion (anbefalet)

Vi anbefaler, at du anvender PHPs "mail"-funktion til dette:

Lær mere om PHPs "mail"-funktion

Bemærk at e-mailadressen i "til" eller "fra" skal være en aktiv e-mailkonto på dit domæne hos One.com.

Metode 2 - Send e-mails ved brug af SMTP

Hvis du hellere vil sende e-mails ved brug af SMTP via et script fra dit site, skal følgende information bruges til konfigurationen:

Host: mailout.one.com
Port: 587
Kryptering: TLS
Godkendelse: Brugernavn (e-mailadresse) og adgangskode

Bemærk at e-mailadressen i "fra" skal være en aktiv e-mailkonto på dit domæne hos One.com, og at det skal være den samme e-mailadresse, som du brugte til godkendelsen.

Lær mere om PHPs "mail"-funktion
Hvordan opsætter jeg FormMail?
Hvordan sende nyhedsbreve via One.coms mailservice?