Jeg kan ikke huske e-mailadressen til at logge ind

Den e-mailadresse du bruger til at logge ind er den kontaktadresse, som vi har registreret i vores administration.Du modtager også din årsfaktura på denne adresse.

Hvis du ikke kan huske, hvilken adresse det er, eller hvis du ikke længere har adgang til den, så skal e-mailadressen opdateres. Du kan benytte formularen nedenfor til dette.

Formular til opdatering af kontaktoplysninger
Bemærk: Mange kunder har data af personlig art på deres webhotel. Det er derfor, at vi skal bede om at modtage en underskrevet formular, for at sikre at kun en autoriseret person kan få adgang til kontoen.