Hvorfor er mine personlige oplysninger fortsat synlige?

Efter du har aktiveret Domain Privacy vil der gå lidt tid, før denne information er opdateret på alle WHOIS-søgemaskiner.

Disse søgemaskiner opbevarer indholdet lokalt og checker kun periodisk efter ændringer. Hvis du stadig ser din personlige oplysninger i en søgning betyder det, at søgemaskinen ikke har opdateret dine oplysninger endnu.

One.com har ingen indflydelse på disse opdateringer. Det tager dog normalt ikke mere end 24 timer.

Tip: Du skal sikre dig at rydde cachen der er gemt i din browser.

Relaterede artikler:

Kom igang med Domain Privacy
Hvad er WHOIS?