Hvordan tilføjer jeg et responsivt sidehoved?

Et responsivt sidehoved tilpasser sin størrelse afhængigt af skærmstørrelse. I Hjemmesideprogrammet kan du bruge baggrundskomponenten til at tilføje et responsivt sidehoved.

Som standard vil baggrundskomponenten være skjult på mindre skærme, medmindre den indeholder andre komponenter såsom tekst eller billeder. Husk at tilføje indhold oven på sidehovedet, hvis sidehovedet skal være synligt på mobile enheder.

Tip: Tilføj en tekstkomponent med kun mellemrum og enter, hvis du ikke ønsker at tilføje tekst, men stadig vil have, at sidehovedet bliver vist på mindre skærme.
  1. Log ind i dit kontrolpanel og åbn Hjemmesideprogram.
  2. Gå til fanebladet Komponenter og trækBaggrunds-komponenten på din side.
  3. Under Egenskaber klikker du på dråben ved siden af Baggrund.
  4. Under Billede klikker du på tandhjulet og vælger billedet, du ønsker at bruge som sidehoved.
  5. Tilpas størrelse og placering af baggrundskomponenten og stræk den over sidens bredde ved at klikke på strækknappen i øverste højre hjørne.
  6. Tilføj en komponent oven på sidehovedet, for eksempel titlen på dit site eller dit logo.
  7. Klik på Gem i øverste venstre hjørne og Publicer for at gøre sidehovedet synligt på dit site.

Use the background component to add a responsive header
Tip: Tjek hvordan dit site ser ud på mindre skærme under Forhåndsvisning. Du kan skifte mellem visning på PC og mobil, og også mellem vandret og lodret visning.