Hvordan tilføjer jeg en ny side?

Trin 1 - Klik på Ny side
Trin 2 - Vælg layout
Trin 3 - Indtast navn
Trin 4 - Det var det!

Trin 1 - Klik på Ny side

Klik på + Ny side i sidens fane.

Click New Page (Duplicate)

Trin 2 - Vælg layout

Vælg et af de prædefinerede layouts, eller vælg en blank side. Dine nye side vil bruge skabelonen for den side, der er aktiv nu.

Klik på Vis for at se et eksempel på layoutet. Klik på Tilføj.

Select a layout for your new page
Tip: Du kan også tilføje et link til en ekstern eller eksisterende side til din menu, for eksempel til dit galleri eller blog. Klik på Link i menuen til venstre i pop-up vinduet.

Trin 3 - Indtast navn

Indtast et navn på din side og klik på OK for at gemme. Navnet vil være synligt i din menu.

Enter a name for the new page

Trin 4 - Det var det!

Du kan nu begynde at redigere din nye side.

The new page is now created and can be edited