Hvordan tilføjer jeg en fikseret baggrund?

Du kan fiksere baggrundsbilledet på dit website, således at det ikke flytter sig, når du scroller på siden. Det kan f.eks. være en god løsning, hvis du har et landskab i fuld skærm som baggrund.

1. Log ind i kontrolpanelet og åbn Hjemmesideprogram.
  2. Vælg Rediger skabelon og klik derefter på Egenskaber.
  3. Klik på drop ikonet ved siden af Baggrund for at vise flere valgmuligheder.
  4. Klik på tandhjulet ved siden af Billede og vælg det billede, du ønsker som baggrund.
  5. Sæt kryds i feltet Undgå scroll på side og indstil dine øvrige præferencer.
  6. Klik på Gem i øverste venstre hjørne og på Publicer for at gøre baggrunden synlig på dit site.
Tip: Hvis du vil undgå gentagne billeder eller grimme kanter, kan du vælge Fyld under størrelse.
Use a fixed background for your website in Website Builder