Hvordan tager jeg backup af min database?

Trin 1 - Åbn din database i phpMyAdmin
Trin 2 - Klik på Databaser i topmenuen
Trin 3 - Klik på navnet på den database, som du vil eksportere.
Trin 4 - Klik på Eksporter
Trin 5 - Vælg Brugertilpasset - vis alle valgmuligheder
Trin 7 - Vælg de tabeller du ønsker at eksportere
Trin 7 - Rul ned til formatspecifikke valgmuligheder
Trin 8 - Rul ned og klik på Go

Hvis din hjemmeside bruger en database, er det vigtigt at have en backup. Følg denne guide for at eksportere din database og gemme en kopi af den på din computer.

Trin 1 - Åbn din database i phpMyAdmin

Læs vores guide om at tilgå din database, hvis du ikke ved, hvordan du gør det.

Trin 2 - Klik på Databaser i topmenuen

Database in phpMyAdmin

Trin 3 - Klik på navnet på den database, som du vil eksportere.

Click database

Trin 4 - Klik på Eksporter

Click export

Trin 5 - Vælg Brugertilpasset - vis alle valgmuligheder

Settings to export database

Trin 7 - Vælg de tabeller du ønsker at eksportere

Som standard er alle tabeller valgt. Vi anbefaler, at du beholder dette.

Custom settings export

Trin 7 - Rul ned til formatspecifikke valgmuligheder

Under Object creation options skal du markere boksen Add DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT statement.

Check add drop

Trin 8 - Rul ned og klik på Go

De eksporterede tabeller er nu gemt til en fil, som i dette eksempel hedder one_example_com.sql. Du kan importere denne til din database, når du har brug for det.

Click Go to export