Hvordan synkroniserer jeg kalenderen på Mac via CalDAV?

1. Åben Apple Kalender
  2. Klik på Kalender i værktøjslinjen og klik herefter på Indstillinger
  3. Klik på Accounts fanen
  4. I konto kolonnen til venstre, klik på + knappen for at tilføje en konto.
  5. Vælg Tilføj CalDAV konto...
  6. Vælg Manuel som kontotype.
  7. Indtast følgende informationer:
Kontotype: Manuel
Brugernavn: Indtast e-mailadressen du bruger til at logge på din Webmail.
Adgangskode: Indtast adgangskoden til den samme e-mailadresse.
Serveradresse: caldav.one.com

Tilføj din adresse til "Mit kort" på din Mac

Bemærk: Før du kan redigere end begivenhed du har organiseret, har Apple Kalender brug for at genkende dig som dig. Tilføj bare din e-mailadresse til "Mit kort" i Kontakter på din Mac.
  1. Åben Kontakter på din Mac ved at gå til Finder > Applikationer > Kontakter
  2. Fra Kontakter menuen, vælg Kort > Gå til mit kort (hvis det ikke allerede er valgt), og klik på Rediger knappen.
  3. Tilføj din e-mailadresse (den du bruger med Webmail) til dit "Mit kort".

Hvad er CalDAV?
Hvordan synkroniserer jeg kalenderen med min iPhone, ved at bruge CalDAV?