Hvordan synkroniserer jeg iPhone-kalenderen via CalDAV?

1. Gå til Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk E-mail, kontakter, kalendere.
  3. Tryk Tilføj konto... i e-mail sektionen.
  4. Tryk Andet.
  5. Tryk Tilføj CalDAV konto Under Andet sektionen.
  6. Indtast informationerne for din konto:

Server adresse: caldav.one.com
    Brugernavn: Indtast e-mailadressen du bruger til at logge på din Webmail.
    Adgangskode: Indtast adgangskoden til den samme e-mailadresse.
    Beskrivelse: Giv den et navn så den er nem at genkende.

7. Tryk Næste i øverste højre hjørne og din iPhone eller iPad vil verificere kontoen.
  8. Hvis alt ser korrekt ud, tryk på Færdig og så er du færdig.

Din CalDAV konto vil nu begynde at synkronisere med din iPhone eller iPad.

Hvad er CalDAV?
Hvordan synkroniserer jeg kalenderen med min Mac ved at bruge CalDAV?