Hvordan sletter jeg en Office 365 bruger?

Du kan slette Office 365 brugere via One.com-kontrolpanelet.

1. Klik på Office 365 i den grønne bjælke øverst i kontrolpanelet.
  2. Find den bruger du vil slette og klik på Delete user.
  3. Klik på Delete user for at bekræfte din handling.
Bemærk: Office 365 faktureres bagudvirkende. Det betyder, at du vil modtage en faktura for de dage brugeren var aktiv i denne fakturamåned.
You can delete an Office 365 user from the control panel

Genskab en slettet bruger

Du kan genskabe en bruger i op til 30 dage efter du har slettet den. Efter de 30 dage vil brugeren og dens tilhørerende indhold blive slettet permanent.

Hvordan genskaber jeg en Office 365 bruger?