Hvordan sletter jeg en 1-klik WordPress installation?

Trin 1 - Gå til 1-klik WordPress
Trin 2 - Slet WordPress fra dit webhotel
Trin 3 - Slet tabellerne i din database

Vi anbefaler at slette WordPress installationer, du ikke bruger længere. Gamle WordPress installationer bliver ofte glemt og ikke opdateret. Dette gør dem sårbare for hackere.

Trin 1 - Gå til 1-klik WordPress

Log ind i One.com kontrolpanelet og klik på 1-klik WordPress.

Click 1-click WordPress in your control panel

Trin 2 - Slet WordPress fra dit webhotel

1. Klik på Slet blog.
  2. Indtast adgangskoden til dit kontrolpanel.
  3. Klik på Slet.
Click delete blog and confirm by typing in the control panel password

Trin 3 - Slet tabellerne i din database

Efter du har slettet WordPress fra dit webhotel, skal du også slette det fra din database. Vi har lavet en separat guide til dette.

Hvordan sletter jeg tabeller fra min database?