Hvordan opretter jeg en begivenhed i kalenderen?

Create events in your calendar

En begivenhed i din kalender kan f.eks. være en aftale, et møde eller en fødselsdag.

1. Klik på Ny begivenhed i øverste venstre hjørne, eller dobbeltklik på dag, uge eller måned i oversigten.
  2. Vælg hvilken kalender din nye begivenhed skal oprettes i.
  3. Indtast en Overskrift (titel), som vil være synlig i oversigten.
  4. Tilføj en beskrivelse for begivenheden. Den vil kun blive synlig, hvis du klikker på begivenheden.
  5. Indtast en beliggenhed for begivenheden.
  6. Vælg hvornår begivenheden starter og slutter. Sæt kryds ved Heldagsbegivenhed, hvis begivenheden varer hele dagen.
  7. Klik på Gem for at skabe en begivenhed i din kalender.

Create recurring events in your calendar

Gentagen begivenhed

Du kan også skabe gentagne begivenheder, f.eks. fødselsdage eller ugentlige møder.

1. Følg punkt 1-6 som beskrevet ovenfor.
  2. Sæt kryds ved Gentag. Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan vælge indstillinger for gentagne begivenheder.
  3. Vælg intervallet mellem begivenhederne (dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt) og vælg derefter de yderligere muligheder.
  4. Indstil hvor mange gange der skal gentages eller indtil hvilken dato.
  5. Klik på Ok for at gå tilbage til foregående vindue.
  6. Klik på Gem for at oprette den gentagne begivenhed i din kalender.