Hvordan laver jeg et link i Hjemmesideprogrammet?

Trin 1 - Vælg teksten
Trin 2 - Klik på link-ikonet
Trin 3 - Vælg hvor du vil linke til
Trin 4 - Vælg om linket skal åbne i et nyt vindue
Trin 5 - Dét var det!

Trin 1 - Vælg teksten

Klik for at redigere komponenten og vælg den tekst, du vil lave til et link.

Select the text you want to link to

Trin 2 - Klik på link-ikonet

Under Egenskaber skal du klikke på link-ikonet. Det ligner et kædelink.

Click the link icon

Trin 3 - Vælg hvor du vil linke til

Du kan linke til forskellige ting. Vælg hvor du vil linke til.

• Side i Hjemmesideprogram - Link til en eksisterende side i Hjemmesideprogrammet, for eksempel din kontaktside.
  • Fil - Link til en fil, der er gemt på webhotellet, for eksempel en PDF med dine forretningsbetingelser.
  • Ekstern URL - Link til en anden hjemmeside, måske til en interessant artikel eller guide.
  • E-mail - Tilføj en e-mailadresse, som du vil linke til. Hvis en besøgende klikker på linket, vil en ny e-mail blive oprettet i brugerens standard-e-mailprogram.

Add a link to an existing page

Trin 4 - Vælg om linket skal åbne i et nyt vindue

Du kan vælge, at linket skal åbne i et nyt browservindue. Dette kan være en god ide, hvis du linker til en ekstern side. På denne måde vil din besøgende stadig have din side åben

Denne mulighed er der ikke, hvis du linker til en e-mailadresse.

Choose if you want the link to open in a new window

Trin 5 - Dét var det!

Klik på Gem for at oprette linket og klik på Udgiv for at gøre det tilgængeligt online.

Tip: Hvordan linket ser ud, er bestemt af dine globale link-layouts. Klik på tandhjul-ikonet ved siden af Link-ikonet for at redigere dine link-layouts.
Your link has been created