Hvordan køber jeg et Bigstock- foto?

Bigstock er en markedsplads for professionelle billeder. Du kan købe billeder direkte fra Hjemmesideprogrammet til at bruge på din hjemmeside.

1. Log ind på kontrolpanelet og åbn Hjemmesideprogrammet.
  2. Gå til komponent-fanen og træk i billed-komponenten på din side.
  3. Klik på Få Bigstock billeder oppe i hjørnet til højre i det vindue, som åbnes.
  4. Søg efter et billede ved at indtaste et søgeord. Du kan også filtrere billeder efter kategori og efter orientering.
  5. Når du har fundet det rigtige billede, kan du vælge dette og klikke på Køb billede i nederste højre hjørne.
  6. Indtast dine betalingsoplysninger i pop-up-vinduet, som åbnes, og klik på Godkend for at godkende dit køb.
  7. Klik på Vend tilbage til Hjemmesideprogrammet, når du har godkendt betalingen. Dit billede vil blive downloadet og gemt i en mappe kaldet "bigstock", som er placeret i mappen "onewebmedia" på dit webhotel.

Select the image you want to buy and click Buy image
Note: Når du først har købt et Bigstock-billede, er det ikke muligt at refundere dette, og det kan kun bruges på dit webhotel hos One.com. Læs Bigstocks forretningsbetingelser for mere information .