Hvordan kan jeg tilføje moms/skat?

Tilføj en standard momssats.
Tilføj en destinationsspecifik momssats.
Hvordan er moms/VAT beregnet?

Du kan angive den momssats, du vil opkræve for ordrer. Hvis du vælger at sende til forskellige destinationer, kan du angive en momssats for hver destination, , jf. momssatsen for den pågældende destination.

Tilføj en standard momssats.

1. Log på dit kontrolpanel på One.com, og klik på Webshop.
  2. Klik på Indstillinger og så på Forsendelse, valuta og moms.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Beregn moms på bestillinger.
  4. Indtast standardprocentsatsen for den momssats, du vil opkræve.
  5. Vælg om du vil beregne moms på forsendelse.
  6. Klik på Gem indstillinger øverst på skærmen.

Standard tax rate
Hvis du vælger en standardmomssats, beregnes der ingen moms på ordrer, når du sender:

• Fra USA til en destination uden for den stat, du sender fra.
  • Fra EU/EFTA til en destination uden for EU/EFTA.
  • Fra EU/EFTA til en virksomhed med et gyldigt CVR-nummer inden for EU/EFTA (omvendt momspligt).

Tilføj en destinationsspecifik momssats.

Du kan også vælge at angive en anden momssats, afhængigt af destinationen for leverancen. Herved tilsidesættes standardmomssatsen. En destinationsspecifik momssats kan være nyttig, hvis du sender til stater med forskellige momssatser.

1. Angiv først en standardmomssats som beskrevet ovenfor.
  2. Markér afkrydsningsfeltet for Anvend destinationsspecifikke momssatser.
  3. Vælg en destination, og indtast en procentsats for virksomhedskunder og private kunder.
  4. Klik på Tilføj række (Land) eller Tilføj række (Stat), hvis du vil tilføje flere destinationer.
  5. Klik på Gem indstillinger øverst på skærmen.

Destination tax rate
Bemærk! Valgmuligheden Tilføj række (Stat) er kun tilgængelig, når shoppen ligger i USA.

Hvordan er moms/VAT beregnet?

Moms er inkluderet i prisen du kan se for hvert produkt. Dette er prisen der er synlig for dine kunder i din Webshop. På den måde bliver dine kunder ikke overrasket over "skjulte omkosninger" ved kassen.

Eksempel:

Prisen for et produkt er EUR 24,00 inklusiv 20% moms. Prisen uden moms er 24,00 / 1,2 = EUR 20,00. Din kunde vil betale EUR 4,00 i moms. Forsendelsesomkostninger er ekskluderet fra momsberegningen.
Calculated Tax

Moms på forsendelse
Du kan vælge at medregne moms i forsendelsesomkostningerne. Så vil forsendelsesomkostningerne være inkluderet i den totale pris som momsen er beregnet af.

Eksempel

Prisen på et produkt er EUR 24,00 og forsendelsesomkostninger er EUR 6,00. Lagt sammen bliver dette EUR 30,00, inkl. 20% moms. Prisen uden moms er 30,00 / 1,2 = 25,00. Din kunde vil betale EUR 5,00 i moms.
Include shipping when calculating tax