Hvordan kan jeg holde styr på mit lager?

Du kan vælge at modtage en e-mailmeddelelse, når der er lav lagerbeholdning af et eller flere af dine produkter.

1. Log på dit kontrolpanel på One.com, og klik på Webshop.
  2. Klik på Indstillinger, og rul ned til Lav lagerbeholdning.
  3. Vælg den første indstilling, hvis du vil informeres og angiv et antal for, hvornår du modtager meddelelsen.
  4. Hvis du ikke vil modtage nogen meddelelse, skal du vælge Registrer ikke lav lagerbeholdning.
  5. Klik på Gem indstillinger øverst på skærmen.

En anden måde at holde styr på din lagerbeholdning er ved at tilføje et lagerenhedsnummer (SKU) for hvert produkt. Se vores FAQ for at læse mere.

Hvad er en lagerenhed (SKU)?

Keep track of your stock