Hvordan inviterer jeg andre brugere til One Photo?

Du kan invitere venner og familie til dit galleri ved at oprette brugere til dem. På den måde kan du opbevare alle dine familiefotos og videoer sammen på et sted. Det er nemt at uploade medier fra alle enheder for at få en komplet samling af din rejse eller begivenhed.

Når du opretter en ny bruger, skal du vælge mellem to roller:

  • Basal bruger: - Kan se, uploade, slette og dele alle billeder og samlinger.
  • Administrator - Har samme rettigheder som en basal bruger, men kan også tilføje eller fjerne brugere samt ændre navnet på et galleri.

Du kan altid ændre en brugers rolle senere.

Tilføj en bruger

  1. Klik på menuknappen i øverste venstre hjørne. Det ligner 3 linjer ovenpå hinanden.
  2. Klik på Brugere.
  3. Klik på Tilføj ny bruger i øverste højre hjørne.
  4. Indtast et navn for den nye bruger samt en e-mailadresse og vælg rollen, som brugeren skal have.
  5. Klik på Tilføj for at gemme.

Click Add new user in the top right corner
Tip: en afkrydsning under et brugernavn indikerer at brugeren har aktiveret sin konto ved at vælge adgangskode.

Relaterede artikler:

Hvordan deler jeg mit One Photo galleri?
Opsætning af One Photo automatisk backup i Windows