Hvordan indsætter jeg flere billeder ad gangen?

1. Start med at logge ind i kontrolpanelet og åbne Hjemmesideprogram.
  2. Gå til fanebladet Komponenter og træk Galleri-komponenten ind over din brugerflade.
  3. Vælg billederne, du ønsker at indsætte, eller upload dem fra din computer eller fra en ekstern URL.
  4. Tilpas størrelse og placering af gallerikomponenterne, som du bedst kan lide det:
    - Indtast de præcise dimensioner i den grønne boks, der bliver synlig, når komponenten er valgt.
    - Tilpas størrelsen ved at trække i rammen.
  5. Tilpas billedets Egenskaber.
  6. Klik på Gem i øverste venstre hjørne og derefter på Publicer for at gøre galleriet synligt på dit site.

Use the gallery component to insert images in a grid in your website

Gallerikomponenternes egenskaber

Indstil hvordan dit galleri skal vises på dit website i fanebladet Egenskaber tab.

• Billeder - Du kan se, hvor mange billeder der er i dit galleri. Klik på Sorter & rediger for at ændre rækkefølgen på billederne eller redigere dem. Klik på billedikon for at tilføje eller fjerne billeder.
  • Thumbnail-størrelse - Benyt slideren for at tilpasse størrelsen af billederne i galleriet. Størrelsen af din komponent vil blive tilpasset til denne størrelse.
  • Beskær thumbnails - Sæt kryds i denne boks, hvis du ønsker, at dine billeder bliver beskåret til samme størrelse som i Galleriet.
  • Ved klik - Vælg hvad der skal ske, når en besøgende klikker på billedet. Du kan vælge, at der ikke skal ske noget, at vise store billeder eller at åbne et link. For at tilføje et link klikker du på ikonet i øverste højre hjørne for hvert billede i komponenten.
  • Billedtekst - Sæt kryds i denne boks, hvis du vil tilføje tekst til billederne i Galleriet. Du kan tilpasse og vælge placering. Dobbeltklik på hvert billede i komponenten for at tilføje tekst.