Hvordan gør jeg min startside til en almindelig side?

1. Vælg den side, der lige nu er din startside, og klik på gearikonet. Du kan genkende siden på det lille husikon.
  2. Klik herefter på informationsikonet, en cirkel, der indeholder bogstavet i.
  3. I det pop-op-vindue, der kommer frem, skal du fjerne fluebenet ud for Gør denne side til startside nederst til venstre.
  4. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.
Bemærk: Hvis din hjemmeside ikke har en startside, vil du skulle skrive den præcise adresse til en side for at kunne se den. For eksempel: one-example.com/start.html.
Check the box to make this page not your start page