Hvordan flytter jeg mit .nl domæne til One.com?

Denne guide forklarer trin for trin, hvordan du flytter dit .nl-domæne til One.com.

Trin 1 - Tjek registreringsoplysningerne og anmod om en flyttekode

Når man flytter et .nl-domæne til en anden registrar, skal man bruge en flyttekode (Auth-ID). Denne kode består af 12 tegn, og den sendes til den e-mailadresse, der er registreret på dit domæne.

1. Søg efter dit domæne i WHOISwww.sidn.nl.
  2. Du skal sikre dig, at den administrative kontakt-e-mailadresse er opdateret, og at domænets status er sat til aktiv.
  3. Kontakt din nuværende registrar (domænehost) og anmod om flyttekoden.
Tip: Hvis din nuværende registrar ikke samarbejder eller ikke svarer, er det muligt at få flyttekoden uden deres samarbejde. Kontakt vores support for at få yderligere oplysninger.

Trin 2 - Foretag en bestilling på vores hjemmeside

Det næste trin er at bestille et webhotel på vores hjemmeside og aktiver det.

1. Indtast dit domænenavn i det øverste højre hjørne af vores hjemmeside og tryk på enter.
  2. Tryk på Ja, dette er mit domæne på den næste side.
  3. Vælg den pakke du ønsker og fuldfør ordren.

Efter du har fuldført din ordre, sender vi dig en bekræftelse via e-mail. Hvis du betaler online, vil din ordre automatisk blive aktiveret. Hvis du vælger bankoverførsel, skal du aktivere din ordre med en SMS-kode.

Tip: Den e-mailadresse, du indtaster under Ejerinformationer, kommer til at være din kontakt-e-mailadresse.

Trin 3 - Indtast flyttekoden

For at fuldføre flytningen, skal du give os flyttekoden.

1. Åbn e-mailen med ordrebekræftelsen du har modtaget fra os.
  2. Klik på Gå til siden for flytning af domæne.
  3. Indsæt flyttekoden (Auth-ID) i feltet og klik på Flyt.

Dit domæne er nu blevet flyttet til One.com. Hvis det ikke virker med det samme, er det fordi DNS-cachen ikke er blevet opdateret. Det tager normalt omkring en time.

Læs mere om flytteproceduren hos SIDN
Karantæne: Når et .nl-domæne udløber, kommer det i karantæne i 40 dage. I denne periode kan domænet ikke bruges. Det er muligt at genaktivere det mod et gebyr. Den eneste person, som kan genaktivere domænet, er registranten. Når karantæneperioden udløber, bliver det muligt at registrere domænet igen.