Hvordan flytter jeg mit .de-domæne til One.com?

Denne guide forklarer trin for trin, hvordan du flytter dit domæne til One.com.

Trin 1 - Anmod om en AuthInfo-kode (Auth-ID)

Når du flytter et .de-domæne til en anden registrar, skal du bruge en AuthInfo-kode. Koden bliver sendt til den e-mailadresse, som er registreret for domænet.

1. Kontakt din nuværende registrar - for det meste din hostingudbyder - og anmod om AuthInfo-koden.
  2. Sørg for at du har modtaget en e-mail med autoriseringskoden i din indbakke.
Tip: Før du flytter domænet, bør du tage backup af alt det indhold, du ønsker at beholde, såsom website, database og e-mails. Det er kun selve domænet, der bliver flyttet. Indhold skal flyttes manuelt.

Trin 2 - Afgiv en ordre på vores hjemmeside

Næste trin er at afgive en ordre på webhosting på vores hjemmeside og aktivere den.

1. Indtast dit domæne øverst til højre på vores hjemmeside og tast enter.
  2. Klik på Ja, dette er mit domæne på den følgende side.
  3. Vælg den pakke, du ønsker, og fortsæt for at afslutte ordren.

Når du har afsluttet ordren, sender vi dig en bekræftelse via e-mail. Hvis du betaler online, vil din ordrer blive aktiveret automatisk. Hvis du vælger bankoverførsel, skal du aktivere ordren med en SMS-kode.

Tip: Den e-mailadresse, du indtaster under Kundeoplysninger, vil blive din kontakt-e-mailadresse.

Trin 3 - Indtast AuthInfo-koden

For at kunne afslutte flytningen skal vi have AuthInfo-koden.

1. Åbn den bekræftelses-e-mail, du har modtaget fra os.
  2. Klik på Gå til siden for flytning af domæne.
  3. Kopiér AuthInfo-koden (Auth ID) ind i det tomme felt og klik på Flyt.

Dit domæne er nu blevet flyttet til One.com. Hvis det ikke virker med det samme, er det fordi DNS-cachen ikke er blevet opdateret endnu. Dette kan tage op til to timer.

Læs mere om proceduren for flytninger på Denic.de