Hvordan flytter jeg en komponent fra skabelon til side?

Det er muligt at flytte komponenter mellem skabelonen og en side.

1. Klik på komponenten, du vil flytte, og hold den venstre museknap inde.
  2. Træk den til toppen af siden til Rediger side eller Rediger skabelon-fanen.
  3. Vent til du ser, at du har skiftet tilstand, og placer komponenten, hvor du vil have den.
Tip: Du kan også kopiere komponenter over til andre sider. Vælg den komponent, du vil kopiere, og tast Ctrl/Command + C. Gå til siden, hvor du vil indsætte komponenten, og tast Ctrl/Command + V.
You can move a component between page and template