Hvordan får jeg adgang til OneDrive?

Du kan tilgå OneDrive online på www.office.com/signin. Når du er logget ind, klik på OneDrive for at få adgang til dine onlinefiler og -opbevaring.

Tjek vores guides nedenfor, hvis du ønsker yderligere hjælp.

OneDrive for Erhverv lynstart - Opsætning / Log ind
Opsæt Office 365 fillagring og deling

OneDrive programmer til computer og mobile enheder

Du kan også installere OneDrive programmerne på dine mobile enheder eller computer.

Bare gå til onedrive.com/download på den enhed, hvor du ønsker at installere OneDrive og følg instruktionerne. Hjemmesiden vil automatisk genkende din enhed, så du får den rigtige version, det kunne ikke være lettere.