Hvordan deler jeg mit One Photo galleri?

Du kan dele dine billeder eller videoer med andre ved at oprette unikke links. Del for eksempel dine billeder fra firmafesten med alle dine kollegaer. Du kan sende disse links via e-mail eller dele dem på f.eks. sociale medier.

Besøgende på de delte links kan se billeder i den delte samling samt læse beskrivelsen og kommentarer. De kan ikke lave ændringer.

Opret et delt link

  1. Åbn samlingen du gerne vil dele.
  2. Klik på knappenDel i øverste højre hjørne.
  3. Vælg hvordan du vil dele din samling:
    - Få et link hvis du bare vil oprette linket og dele på din egen måde.
    - Del via e-mail hvis du vil sende linket til en eller flere e-mail modtagere med en mere personlig besked.

Fjern et delt link

Når du vil stoppe delingen, kan du bare fjerne linket igen.

  1. Klik på menuknappen i øverste venstre hjørne. Det ligner tre linjer ovenpå hinanden.
  2. Klik på Delte links.
  3. Find det link, du vil fjerne, og klik på de tre prikker til højre.
  4. Klik på Papirkurvsikonet for at fjerne linket.
  5. Klik på Slet for at bekræfte.

Click the share button to share a photo or collection
Tip: Du kan også dele enkelte billeder, som ikke er del af en samling. Gå til Mine fotos, vælg billede(r), du ønsker at dele, og klik på knappenDel i bunden af siden.

Relaterede artikler:

Hvordan inviterer jeg andre brugere til One Photo?
Opsætning af One Photo automatisk backup i Windows