Hvordan bruger jeg Google Fonts i hjemmesideprogrammet?

Google fonts er et onlinearkiv med mere end 700 gratis gratis skrifttyper. Hvis du ikke kan finde en skrifttype, som du kan lide, i hjemmesideprogrammet, så kan du prøve en Google font.

1. Vælg Tekstkomponent i hjemmesideprogrammet.
  2. Under Formatering i fanen Egenskaber klikker du på Gear-ikonet ved siden af skrifttypen.
  3. Under Vælg en skrifttype til din hjemmeside kan du angive den skrifttype, du ønsker, eller vælge en fra rullegardinmenuen.
  4. Brug piletasterne til at navigere i listen. I boksen under rullegardinmenuen kan du se, hvordan den valgte skrifttype ser ud.
  5. Når du har fundet en skrifttype, du kan lide, klikker du på Tilføj skrifttype for at tilføje den til dine skrifttyper i hjemmesideprogrammet.

Not enought fonts? Pick a font from Google.
Tip: Klik på Søg efter skrifttyper i Google Fonts hvis du vil søge efter eller filtrere skrifttyper ud fra forskellige kriterier. Når du har fundet den skrifttype, du vil have, søger du efter navnet i rullegardinmenuen i hjemmesideprogrammet.