Hvordan betaler jeg?

Hvor kan jeg betale?
Hvilket betalingsmetoder kan jeg vælge?
Kan jeg betale flere fakturaer samtidigt?

Hvor kan jeg betale?

Når der er en ubetalt faktura, vil du få vist en knap på dit One.com Kontrolpanel. Klik på knappen for at betale.

Unpaid invoice in the Control Panel

Alle ubetalte fakturaer, som er tilknyttet dette login, vil blive vist. Marker feltet/felterne ud for den/de faktura/fakturaer, du ønsker at betale, og udfyld dine betalingsoplysninger.

Pay invoices

Når din betaling er modtaget, vil det blive opdateret i Kontrolpanelet. Vi sender dig desuden en bekræftelses-mail.

Hvilket betalingsmetoder kan jeg vælge?

Du kan betale for dit/dine abonnement/abonnementer eller andre ydelser online med:

• Betalingskort (VISA, MasterCard, Dankort m.v.)
  • PayPal

I følgende lande kan du også betale via bankoverførsel:

Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Spanien, Sverige og Storbritannien.

I visse lande tilbyder vi også lokale betalingsmetoder. Disse betalingsmetoder finder du under Abonnement i dit One.com Kontrolpanel.

Tip: Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, skal du huske at oplyse ordrenummer og domæne, som betalingen vedrører. Hvis disse oplysninger mangler, ved vi ikke, hvor vi skal bogføre din indbetaling.

Kan jeg betale flere fakturaer samtidigt?

Ja, alle ubetalte fakturaer under det samme login bliver vist, når du indleder en betaling. Marker felterne for den/de faktura/fakturaer, du ønsker at betale.