Hvordan ændrer jeg min e-mailadgangskode?

Du kan ændre adgangskoden til en e-mailkonto to steder:

I kontrolpanelet under Mailadministration
I webmail under Indstillinger

Skift adgangskode i kontrolpanelet

Hvis du har glemt adgangskoden til din webmail, så kan du ændre det i dit One.com kontrolpanel under Mailadministration. Her kan du administrere alle de e-mailadresser, der er tilknyttet dit domæne.

Hvis du ikke har adgang til kontrolpanelet, bedes du kontakte vores support eller siteadministratoren for yderligere information.

1. Log ind på dit One.com Kontrolpanel.
  2. Klik på Mailadministration.
  3. Find den e-mailadresse, du ønsker at ændre adgangskode for, under Konti.
  4. Klik på Rediger under Egenskaber i højre side af din skærm.
  5. Indtast din nye adgangskode.
  6. Bekræft din nye adgangskode ved at indtaste den igen.
  7. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.
Bemærk: Det kan tage op til 5 minutter, før du kan logge ind med din nye adgangskode.
Change your email password under Mail administration in the control panel

Skift adgangskoden i webmail

Hvis du stadig kan huske adgangskoden til din webmail, kan du ændre den i webmail. Du behøver ikke tilgå kontrolpanelet.

1. Log ind på Webmail med din e-mailadresse.
  2. Klik på Indstillinger i toppen af skærmen.
  3. Klik på Kontoadministration i menuen til venstre.
  4. Indtast din nye adgangskode.
  5. Bekræft din nye adgangskode ved at indtaste den igen.
  6. Klik på Gem i toppen af skærmen for at gemme dine ændringer.
Tip: Når du indtaster din nye adgangskode, vil den farvede linje under indtastningsfeltet indikere, hvor stærk din adgangskode er. Jo længere linjen er, jo stærkere er adgangskoden. Lær mere om at vælge en stærk adgangskode.
Change your email password directly in Webmail under Settings