Hvis du har brug for flere login til dine webhoteller

Du kan oprette gæstebrugere og give dem adgang til udvalgte funktioner i dit kontrolpanel. På den måde kan du give andre adgang til at administrere forskellige funktioner på webhotellet uden at skulle dele din personlige adgangskode.

Opret en gæstebruger

1. Log ind i dit kontrolpanel og klik på Gæstebrugere.
  2. Klik på Tilføj ny gæstebruger.
  3. Indtast e-mailadressen for den nye bruger. Denne e-mailadresse vil blive brugt til at logge ind på gæstebrugeren.
  4. Indstil brugertilladelser ved at afkrydse felterne.
  5. Klik på Tilføj.

En e-mail med et link til at oprette en adgangskode vil nu blive sendt til gæstebrugeren.

Bemærk: Hvis der allerede findes et login tilknyttet e-mailadressen, vil gæstebrugeren ikke modtage en e-mail. Domænet vil blot blive tilføjet til det eksisterende login og fremgå i kontrolpanelet.
Enter the email address of the guest user, set permissions and click Add.