Hvilke muligheder og kategorier kan produkter have?

Hvad er valgmuligheder og kategorier?
Hvordan tilføjer jeg en kategori?
Hvordan tilføjer jeg en valgmulighed?

Hvad er valgmuligheder og kategorier?

Kategorier
Du kan opdele dine produkter i forskellige Kategorier, fx. mærker eller grupper. Hvis du tildeler en kategori til en menu, vil kunden kunne vælge dette menupunkt og kun se de varer, du har i denne kategori.

webshop categories

Valgmuligheder
Du kan bruge Valgmuligheder til at specificere forskellige typer af produktet, fx. størrelse og farve. En menu vil blive vist, når kunden har valgt et produkt.

webshop options

Hvordan tilføjer jeg en kategori?

1. Log ind på dit One.com kontrolpanel og klik på Webshop
  2. Klik på Produkter og åbn et af de produkter, du har i din shop.
  3. Scroll ned til Kategori.
  4. Klik på Tilføj/Rediger kategorier.
  5. Indtast kategorien og klik på Tilføj.
  6. Tilføj flere kategorier eller klik på Udført.
  7. For at tilføje produkter til en kategori skal du sætte flueben i feltet foran. Du kan tilføje produkter til flere kategorier.
  8. Klik på Gem produkt når du er færdig.

You can divide your products in different Categories, for example brands or groups.

Hvordan tilføjer jeg en valgmulighed?

1. Log ind på dit One.com kontrolpanel og klik på Webshop
  2. Klik på Produkter og åbn et af de produkter, du har i din shop.
  3. Scroll ned til Prissætning & Antal.
  4. Sæt flueben ud for Dette produkt har forskellige valgmuligheder.
  5. Klik på Tilføj valgmulighed.
  6. Indtast et navn for valgmuligheden, fx størrelse eller farve.
  7. Indtast Værdier, fx. S, M, L hvis det er en størrelse.
  8. Klik på Tilføj valgmulighed hvis du vil tilføje en mere. Du kan tilføje op til 3.
  9. Klik på OK for at gemme.
  10. Du kan nu tilføje værdier for hver valgmulighed, såsom vægt, SKU og antal.
  11. Du kan tilføje flere valgmuligheder i feltet nedenunder. Klik på Tilføj for at gemme. Du kan maksimalt have 200 varianter pr. produkt.
  12. Klik på Gem produkt når du er færdig.

You can use Options to specify different types of a product, for example sizes.
Tip: Klik på Ændr rækkefølge for at ændre rækkefølgen for, hvordan de forskellige valgmuligheder vises i din butik. Du kan gøre dette ved at trække og slippe. Dette kan være nyttigt, hvis du tilføjer en ny variant til dine eksisterende valgmuligheder.