Hvilke indstillinger kan jeg angive for levering?

Tilføj en forsendelsesmulighed med standardpris
Tilføj en vægtbaseret forsendelsesmulighed

Du kan tilføje flere forsendelsesmuligheder og dermed give kunden mulighed for at vælge. F.eks. kan du have en ekspresmulighed, som giver hurtigere levering, men som koster mere.

Når du tilføjer en forsendelsesmulighed, kan du vælge mellem en standardpris og en vægtbaseret pris. Hvilken mulighed der egner sig bedst til din shop, afhænger af produkterne, du sælger, og af de forsendelsesmuligheder, du ønsker at tilbyde kunderne.

Set shipping costs

Tilføj en forsendelsesmulighed med standardpris

En standardpris er altid den samme uanset vægt. Du skal angive en basispris samt en ekstrapris for hver yderligere vare.

1. Log ind på dit One.com kontrolpanel og klik på Webshop.
  2. Klik på Indstillinger og Forsendelse, valuta & moms.
  3. Klik på Tilføj ny forsendelsesmulighed under Forsendelse.
  4. Tilføj et navn til muligheden, f.eks. Ekspres eller Premium. Kunden vil få mulighed for at vælge mellem disse, når købet afsluttes.
  5. For Standardpris skal du indtaste basisprisen, som bliver opkrævet for hver ordre.
  6. Indtast en tillægspris under Ekstra gebyr pr. vare. Denne pris bliver tilføjet for hver ekstra vare.
  7. Hvis forsendelsen er gratis ved bestillinger over et vist beløb, kan du indtaste beløbet her. Hvis forsendelsen aldrig er gratis, skal du lade feltet stå tomt.
  8. Indtast de lande, som du vil sende til. Bare begynd at indtaste et landenavn og vælg en af de angivne muligheder.
  9. Klik på Gem.
  10. Klik på Gem indstillinger i øverste venstre hjørne.
Tip! Give customers the option to collect items at your local store.

Add a new shipping option and name it "Pick up at store", or something similar. Set the shipping fee to zero and choose for which country or region this option is available.
A flat rate has the same price for shipping regardless of weight

Tilføj en vægtbaseret forsendelsesmulighed

En vægtbaseret pris ændrer sig alt efter produktets vægt. Dette kan være nyttigt, fordi fragtvirksomhederne baserer deres priser på pakkernes vægt.

1. Log ind på dit One.com kontrolpanel og klik på Webshop.
  2. Klik på Indstillinger og Forsendelse, valuta & moms.
  3. Vælg Vægtbaseret pris.
  4. Tilføj et navn til muligheden, f.eks. Ekspres eller Premium. Kunden vil få mulighed for at vælge mellem disse, når købet afsluttes.
  5. Indstil vægtintervallerne, f.eks. 0 - 5kg. Klik på Tilføj interval hvis du vil tilføje flere. Det første interval starter altid med 0, og det sidste slutter altid med et uendeligt tal.
  6. Indtast en pris for hvert vægtinterval.
  7. Indtast de lande, som du vil sende til. Bare begynd at indtaste et landenavn og vælg en af de angivne muligheder.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Gem indstillinger i øverste venstre hjørne.
NB: Husk at indtaste vægten for hvert produkt, hvis du vil tilbyde kunderne vægtbaseret forsendelse.
A weight based rate changes according to the weight of a product.